Γκιόλιας Σωκράτης, όπως μαθαίνω κι εγώ που δε το 'ξερα. Ε, νταξ αυτά τα υποκείμενα τύπου Θέμος-Μάκης και τα τσιράκια τους τώρα και στο διαδίκτυο, γιατί σας κόφτει τόσο;
Γκιόλιας Σωκράτης, όπως μαθαίνω κι εγώ που δε το 'ξερα. Ε, νταξ αυτά τα υποκείμενα τύπου Θέμος-Μάκης και τα τσιράκια τους τώρα και στο διαδίκτυο, γιατί σας κόφτει τόσο;
...γιατί είναι το Νο1 σάιτ στην Ελλάδα και...
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Ε νταξ αλλά για σκεφτείτε πόσοι λένε επίσης "το ειδα χθες στη ζούγκλα" ή "το έγραψε το Θέμα".
Ακριβώς, λιγότεροι. Δυστυχώς ο πολύς κόσμος δεν ανέπτυξε τα σωστά αντανακλαστικά από την αναξιοπιστία των συμβατικών μέσων ενημέρωσης. Αντί να αποκτήσουν μία κριτική αντιμετώπιση όλων των πηγών ενημέρωσης, καταλήγουν να θεωρούν de facto ορθή την ενημέρωση από μη συμβατικές πηγές, όπως το τρωκτικό, τον Λαζόπουλο, το Ράδιο Αρβύλα, το indymedia, The Daily Show ή οτιδήποτε άλλο.
Αυτή η συμπεριφορά εντάσσεται στη γενικότερη κατηγορία του εξής λογικού σφάλματος: Για ένα πρόβλημα, προτείνονται δύο λύσεις, η Α και η Β. Η Α αποδεικνύεται ότι δεν ισχύει. Άρα, ισχύει η Β. Τα προφανή σφάλματα είναι αφ' ενός η έλλειψη απόδειξης του αλληλοαποκλεισμού των Α και Β, αφ' ετέρου η έλλειψη απόδειξης πως δεν υπάρχουν και άλλες λύσεις που δεν έχουν αναφερθεί και εξετασθεί. Στην πραγματικότητα, χρειάζεται το Β να αποδειχθεί, ανεξαρτήτως της ισχύος ή μη του Α.
Αν το troktiko είναι αξιόπιστο ή όχι είναι ένα ζήτημα ανεξάρτητο απ' το αν οποιοδήποτε άλλη πηγή ενημέρωσης είναι αξιόπιστη ή όχι.
Τα ίδια αντανακλαστικά φαίνονται και σε απόψεις, όπως:
ι) "οι φαρμακοβιομηχανίες είναι κακές/άπληστες/whatever, άρα προτειμούμε τις εναλλακτικές θεραπείες". Λάθος, διότι η χρησιμότητα των εναλλακτικών θεραπειών δεν εξαρτάται από την στάση των φαρμακοβιομηχανιών, αλλά από την αποτελεσματικότητα των εναλλακτικών θεραπειών καθ' αυτών.
ιι) "η θεωρία της εξέλιξης δεν εξηγεί το Χ ή σφάλλει στο Υ, άρα ισχύει το intelligent design". Λάθος, αφ' ενός δεν είναι ούτε αμοιβαίως αποκλειόμενα, αφ' ετέρου η ισχύς της θεωρίας του intelligent design πρέπει να κριθεί από μόνη της καθ' αυτή.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
http://troktiko.blogspot.com/2010/05...post_7298.html
ε μα έλεος κάτι τέτοια βλέπω και νομίζω πως η θεία η Κατίνα έχει internet
Αυτο εκανε το σωστο marketing, παραδειγματιστειτε!
Η χολερα των ημερων μας. Ειδησεογραφικα blogs. "Αυθορμητα, σατιρικα, αξιοπρεπεστατα".
Οπως λεει και η συγχωρεμενη, οταν ευτυχιες διαφημιζονται σπιτια κλεινουν.
Κι εγω με την σειρα μου, παθαινω την αντιστροφη ψυχολογια. Οσο ελευθερο διαφημιζεται και κραυγαζει οτι ειναι καποιο, τοσο πιο επιφυλακτικα το βλεπω.
Και μονο απο το φρασεολογιο παθαινω σιχασια. Μια αγανακτισμενη αναγωστις μπουχαχαχαχα.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Σωστο product placement.
Καταλληλο φρασεολογιο.
Μαζικο τσουναμι προσκλησεων/ενημερωσης.
Βημα για να λεει ο καθενας τον πονο του -καρατσεκαρισμενο στειλαμε μαζικα παπαριες και τις εβαλε ολες-
Κλαμα Καϊλα, καμμενιες, κους-κους, φημες φημες πολλες φημες
Ακατασχετος βομβαρδισμος ακομη και ιδιων ποστς
Το εχουνε ρε παιδι μου. Νομιζει ο αλλος οτι κανει κατι διαδραστικο και διαφορετικο. Δεν βλεπει απλως την Μενεγακη.
Ειναι κορυφαιος οχετος.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
= μια σαβούρα μπλογκ με απ' όλα που συντάσσεται απο τον μέσο αργόσχολο με δουλειά γραφείου και αισθητική τατιάνας και που διαβάζεται απο τη μέση αργόσχολη χαβοκάρα με δουλειά γραφείου και πολιτική αντίληψη ψινάκης/μαλβίνα.
Δεν είναι μαρκετινγκ αυτό, κύλησε ο τέντζερης είναι.
E, ναι, αμα δεν κατεβει για τσιμπουκια η Πετρουλα, επανασταση δεν σου καθεται.
Στο εχουνε ξαναπει νομιζω. Απο προμο και πρ πασχετε.
Ικονκλαστ, εισαι ασχημομουρης?