Βγάλε το έκτρωμα ρε.
na valete kai ton Santos .
![]()
the game is the game
de tha xanaasxolithw. apla na pw oti opoios ekane to tag themes adamantedes einai megalos theos
epishs h x me kalupse apoluta. an kapoios den katalavainei ok paso
keep bitching
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Βάλτε και τον Δουρή.
I'll bury you in your god's fucked garden
Όντως, απλά κακόγουστο. Κάποιοι τον αγαπάμε τον Ρόνι και δεν μας καλοκάθεται να γίνονται αστειάκια με αφορμή τον θάνατό του. Μπορεί ο στόχος να ήταν ο Μπέρνι και να ήταν καλοπροαίρετο, αλλά δεν παύει να είναι κακόγουστο. Δεν το βγάζετε τώρα;
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
+1
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
στ'αληθεια περιμενετε να γινει κατι για το dio σε ενα φορουμ που βαζει τουρκικη σημαια στις 29 μαιου και τους στρατηγους την 21η απριλη; συνειδητοποιήστε τι ζητάτε και σταματήστε να θιγεστε
Vielen Dank für alles was mal war
Πείτε κι άλλες ιδέες, μου δίνει τρομερή ευχαρίστηση να φτιάχνω μπάνερ όλη μέρα, κυρίως για σοβαρούς λόγους, κυρίως για να τιμήσουμε τη μνήμη αγωνιστών και άλλων σημαντικών για την Ελευθερία και τον Πολιτισμό ανθρώπων, χωρίς σαρκασμούς και μικροπρέπειες, αν δεν είχα κι αυτό το χόμπυ δεν ξέρω τι θα έκανα!
πάντως, για να μην είστε εντελώς παραπονεμένοι, μπορούμε ως συμβιβασμό κάθε φορά που θα πεθαίνει κάποια σημαντική προσωπικότητα να βάζουμε αυτό που το έχουμε έτοιμο.
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día