Perisy pou hmoun prwtomagia sto Kreuzberg (epaize kai o gayros me to bazelo axaxaxax) eixe panhgyraki. Tpt hardcore alla petres mpoukalia mpatsoi alkool ktl. Pantws eixe gamates synaylies kai h atmosfaira htan poly feelgood!
Those little demons ain't the reasons for the bruises on your soul you've been neglecting
You'll never lose your mind as long as you're heart always reminds you where you left it
And don't ever let them make you feel like saying what you want is unbecoming
If you were supposed to watch you're mouth all the time I doubt your eyes would be above it
και το '99 είχε πανηγυράκι.
πάντα το είχα απορία, γιατί οι μπάτσοι στην Γερμανία δεν βγάζουν γκλομπς τι περισσότερες φορές; eni; δεν είναι "δίκαιο" απέναντι σε άοπλους;
2.51 την έσκιζα.
καταπληκτικά ήταν με τις συναυλίες, θα φροντίσω να ξαναβρεθώ πρωτομαγιά βερολίνο μόνο γι' αυτό (και γούζερς απ' το φόρουμ). έπεσε και λίγο κυνηγητό, την επόμενη είδαμε στις εφημερίδες και για φασαρίες και καμένα, αλλά δε φαινόταν να είναι και τίποτα τρομερό, όποιος είναι πρωτομαγιά εκεί να πάει.
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
Thn kyriakh 8a paw Kreuzberg na epi8ewrhsw tis zhmies.
Those little demons ain't the reasons for the bruises on your soul you've been neglecting
You'll never lose your mind as long as you're heart always reminds you where you left it
And don't ever let them make you feel like saying what you want is unbecoming
If you were supposed to watch you're mouth all the time I doubt your eyes would be above it
α, το άκουσα σήμερα, η πορεία των ναζί (και κατά συνέπεια η αντιπορεία και η καθιστική διαδήλωση) θα γίνει στην Bornholmerstr, Schönhauser Allee κοντά. Για όποιον θέλει να πάει να χαζέψει
Vielen Dank für alles was mal war
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
δακρυγόνα, ναι
αν ξερετε κανένα που έρχεται βερολίνο ή είναι ήδη εδώ για σπουδές και ψάχνει σπίτι, στείλτε πμ
Σε ποια περιοχή λέτε να ψάξω hostel; Mitte, Kreuzberg, αλλού; Από ότι έχω καταλάβει το Mitte είναι το κέντρο και τα περισσότερα "τουριστικά" και "αξιοθέατα" αλλά είναι σχετικά ακριβά. Τα γαμάτα μπαράκια κτλ είναι στο Kreuzberg, έχω καταλάβει καλά;
Ας πούμε το Singer109 βολεύει;
Το μετρό είναι 24/7;
Εμένα πάντα με βόλευε το Mitte, συγκεκριμένα Friedrichstr ψηλά, προς Oranienburger Str. Η Oranienburger είναι ωραία το βράδυ κι είναι και το Tacheles εκεί (αναρχοφρικιό δεν είσαι συ;). Και τα τουριστικά είναι κοντά αποκεί, πας με τα πόδια ή αν βαριέσαι απ' τη φρίντριχ περνάνε 349058 γραμμές συν τραμ.
Το χόστελ που λες το λέει Kreuzberg; Πιο πολύ για Friedrichshain μου κάνει η περιοχή κι εκεί που το βλέπω δεν είναι αυτό που σκέφτεται κανείς όταν ακούει Kreuzberg (ε, καλά, εγώ τουλάχιστον, οι υπόλοιποι σκεφθείτε ό,τι θέλετε!). Γενικά Jannowitzbruecke - Ostbhf μου φαίνεται ξεραΐλα-ανατολικίλα* (και πάλι αν θες να δεις κανονική ανατολικίλα καλύτερα να πάρεις s/u-bahn προς πιο πέρα και μετά κανένα τραμ μέχρι να σε πιάσει η ψυχή σου). Για Kreuzberg θα έψαχνα κάτι πιο κοντά σε Kottbusser Tor και Goerlitzer Bahnhof. Επίσης ωραίο είναι το βράδυ το Prenzlauer Berg, κυρίως καλοκαίρι με το Kulturbrauerei.
Γενικά θα έλεγα να ψάξετε είτε Mitte είτε Kreuzberg, στα συγκεκριμένα μέρη που ανέφερα παραπάνω, κυρίως άμα θέλετε να βγαίνετε το βράδυ κοντά στο χόστελ (και καλύτερα Mitte άμα θέλετε να είστε πιο κοντά στα αξιοθέατα). Αν είστε αποφασισμένοι να το ρίχνετε στις συγκοινωνίες ή σε πολύ περπάτημα, όπου και να μείνετε δεν είναι τόσο τρομερό.
Εγώ αγαπούσα Heart Of Gold, τελευταία φορά που πήγα είχε χαλάσει κάπως (εξ ου ο παρατατικός), αλλά είναι σε καταπληκτικό σημείο για τα γούστα μου. Έχω καιρό να ψάξω τα χόστελ του βερολίνου όμως, οπότε μπορεί να υπάρχουν ένα σωρό καινούρια!
Το μετρό είναι 24ωρο Παρασκευή/Σάββατο απ' όσο ξέρω, αλλά έχει και 24ωρα λεωφορεία που καλύπτουν όλα τα βασικά μέρη (και μετά περπάτημα).
[Να πει κι η ένι μη σας πάρω στο λαιμό μου!]
* αγαπάμε παρακμιακή ανατολικίλα, έχει τεράστιο ενδιαφέρον για ιστορικούς λόγους, αλλά το βερολίνο είναι τόσο ζωντανή πόλη που είναι κρίμα να βουτηχτεί κανείς σ' αυτά, τουλάχιστον άμα δεν έχει γνωρίσει πρώτα καλά το όμορφο, τρελιάρικο, γοητευτικό (στάζει) βερολίνο. κι επιπλέον άμα προτείνω πάλι ναζιστικά/ανατολικογερμανικά αξιοθέατα θα μου πετάξει η ένι τίποτα στο κεφάλι.
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
ευχαριστώ, βοήθησες αρκετά!
το χόστελ δεν το έλεγε Kreuzberg, απλά το βρήκα εκείνη την ώρα και είπα να κάνω μια ερώτηση.
ο,τι ειπε το γκοθι απο πανω, πες μας τι θες να κανεις βερολινο να πω που να μεινεις καλυτερα