Δες το στην tv ρε μλκ να γλυτώσεις και την περιγραφή![]()
Δες το στην tv ρε μλκ να γλυτώσεις και την περιγραφή![]()
ti kanei re o polwnos???
kg![]()
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
αμα περασουν οι σελτικς θα το σηκωσουν
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
Δεν ξερω αν ειναι ανησυχητικο να υποστηριζεις μια ομαδα επειδη εχει πρασινο και τριφυλλι σαν σημα ή εγω που ασχολουμαι!
Αλλωστε κι εγω μαλλον με Βοστωνη ειμαι.
είναι ανησυχητικό που πιστεύεις ότι τα έγραψα σοβαρά.![]()
Rock or Nothing
Η φήμη ότι η μητέρα του ΛεΜπρόν Τζέιμς κοιμόταν με τον συμπαίκτη του, Ντελόντε Γουέστ, ήταν καλά κρυμμένη από την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο έκανε το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες! Αυτή η απίστευτη "είδηση" έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις εδώ και λίγες ώρες στην Αμερική, ωστόσο διαψεύστηκε από τον δικηγόρο του ΛεΜπρόν και της Γκλόρια, ο οποίος τη χαρακτήρισε "τελείως λανθασμένη και δυσφημιστική. Κανένα νοήμων ον θα μπορούσε να πιστεύει τέτοια σκουπίδια".
Σύμφωνα με το σάιτ που δημοσίευσε πρώτο τη συγκεκριμένη φήμη, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς το έμαθε πριν από το 4ο παιχνίδι της σειράς με τους Σέλτικς, "εξηγώντας" με αυτόν τον τρόπο το κακό πρόσωπο που έδειξε στους επόμενους αγώνες…
on topic...celtics lakers teliko thelw alla vlepw to orlando polu die hard...
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
εντάξει , περίμενα κάτι καλύτερο tbh
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ