όπως είπε ο Krux στην αρχή, αν φέρνει σε πρώιμους Nevermore (γιατί μετά γίναν αστείοι) στην καλύτερη, θα χει ενδιαφέρον. αμφιβάλλω αν υπάρχει τέτοια έμπνευση όμως.
όπως αδιαφόρο, μάλλον, θα μου είναι ένα λάηβ τους μετά από τόσα χρόνια.
οφτοπικ γιατι ψιλοχεστηκαμε για sanctuary και nevermore
αλλα επειδη αναφερονται ολο και πιο συχνα ποσο θεοι ειναι oi bolt thrower και μπλα μπλα και οριζουν και χωνουν και ειναι πιο θεοι απο τον τζιοβανι...(μπορει να φταει η καυλα του επικειμενου ive)
να πουμε οτι εχουν γραψει ισχυρες ριφαρες
αλλα ΠΡΕΠΕΙ να ομολογησετε οτι σαν γνησιοι γιωταδες στροτοκαυλοι ειναι καταδικασμενοι να βαρανε προσοχες στους autopsy και οτι 2 μπιχλοριφς autopsy=δισκογραφιες thrower
ευχαριστω πολυ-καλησπερα σας
Ναι αλλά μισό ριφφ Death Breath = δισκογραφίες Autopsy. Τέτοιες συγκρίσεις είναι άτοπες δυστυχώς φίλε GG*. Οι Bolt Thrower είναι Πόλεμος, και ο Πόλεμος είναι ο πατέρας των πάντων κλπ.
Edit: το ποστ μου είναι άσχετο με την υπόλοιπη συζήτηση, όμως και η υπόλοιπη συζήτηση δε λέει και τπτ σπουδαίο οπότε το κρατάω.
Last edited by stam and the witches; 16-05-2010 at 14:31.
ΤζιΤζι σ'αγαπάω και σε εκτιμάω αλλά μην με βάζεις να κακολογήσω τους συμπαθέστατους Autopsy. Αρκούμαι στα γούστα και καπέλα του καθενός και να δηλώσω ότι οι Bolt Thrower ισοπεδώνουν το σύμπαν και τέλος.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος