σορρυς κιολας...αλλα με το τελευταιο δεν αισθανθηκατε κοροιδα?
μονο εγω?
σορρυς κιολας...αλλα με το τελευταιο δεν αισθανθηκατε κοροιδα?
μονο εγω?
Κι εκεί που λέγαμε οτι Τζ κ Μιβ είναι αρχή υπάρχει και πιο πίσω..
Κάθε απάντηση γεννα και μια νέα ερώτηση
Ο Αδαμ και η Εύα...και πριν αυτούς; ο θεός...και πως δημιουργηθηκε ο θεος; Και χέσε μας που θέλετε κι απαντήσεις για την Ιλάνα(ούτε μισό κύκλο)
Δεν υπάρει κακό επεισόδιο lost! Υπάρχει γαμάτο κ wtf. Θα τα σπάσει στο τέλος πάντως! Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Εκτος κι αν
Spoiler
@αζζαπανω κατω οτι ειπα κι εγω! χαιρομαι που δεν ειμαι μονος μου!
με την διαφορα οτι
Spoiler
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Spoiler
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
ena matso malakies .
the game is the game
My girl: Jorge Garcia, who plays Hurley in Lost, poses with girlfriend Bethany Leigh Shady at the Lost Live: A Final Celebration event at Royce Hall, University Of CaliforniaSpoiler
Michael Emersen, who plays Ben in the show, revealed his thoughts on the show finale when speaking to the New York Post this week.
He said: 'When I first read it, the ending wasn't clear to me. But since then, it's grown more clear and, I have to say, grown more satisfying the more I think about it.
'I expect a mixture of satisfaction and consternation among the viewers when it airs. But once they rewatch it, rethink about it and possibly look at the saga again, gradually they will feel like they have just read a good novel - but you have to chew on it for a while.'
Anticipation of the final episode is reaching fever pitch, with producers filming a two-and-a-half-hour long show to bring the series to its close.Spoiler
το βίντεο είναι fanmade παρεπιπτόντως.
Οταν ειδα τις φωτος απο το λινκ θα ποσταρα την ιδια ακριβως... πως ειναι ετσι εδω? Τι κωλοφτιαξιμο ειναι αυτο?
πραγματικα δεν ξερω...στην αρχη οταν εμφανιστηκε στο λοστ δεν ελεγε πολλα..μετα στα επς με τον σογιερ μπατσο παλι μουναρα ηταν φτιαγμενη...αλλα εδω τα παρακανε![]()