νάτος ο καλός ο χρήστης ο ελπιδοφόρος!
νάτος ο καλός ο χρήστης ο ελπιδοφόρος!
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
μετριο παιχνιδι
κατεβηκαμε πολυ αμυντικα και καλα καναμε με τοσες απουσιες
θα μπορουσαμε και να το κερδισουμε χωρις να το αξιζουμε βεβαια στο τελος
γενικα εχω απιστευτη πικρια για τα ματς με παοκ και ειδικα με αεκ και μου βγαινει μια αδιαφορια!
μακαρι να βγουμε 3οι παντως για να κανουμε καλυτερη προετοιμασια και να χτυπησουμε καλυτερη θεση του χρονου!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
τι λεει...ολα καλα?ολα ανθηρα?
κρεσιτς...πινκς
μουσουλμανοβιτς...ντρινκς
καμπορα γαμω το σκλοποδαρο σου....βαντο ρε να γελασομε κι αλλο
και τωρα λαικο γλεντι στην Τουμπα...αιντα ταρζαν
επειδη δεν γουσταρω να δω την γαυροεκπομπη στην νετ ας μου πει καποιος την βαθμολογια
στω...
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
ΠΑΟΚ 16
gay 8
ΑΕΚ 6
Άρης 5
(από μνήμη οπότε δεν είμαι σίγουρος)
Last edited by Raven Lord; 16-05-2010 at 23:43.
Rock or Nothing
pame gia teleutaioi, autoi eimaste!
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
δεν ειχα καταλαβει ποσο θα μετρουσε το γκολ του καμπορα!
νομιζα ηταν πιο πανω ο γαυρος!!!!
@wino,αν κερδίσεις και κερδίσει κ ο άρης, πάει ο κόκκινος θίασος για ματσάκι στις 15 ιουλίου
Rock or Nothing
Oι ερυθρόλευκοι θα είναι αναγκασμένοι να παραταχθούν στο ΟΑΚΑ με λύσεις ανάγκης, καθώς θα έχουν 12 σημαντικές απουσίες.
Συγκεκριμένα οι παίκτες όπου οι Πειραιώτες δεν θα τους έχουν στην διάθεση τούς είναι οι εξής: Ντουντού Σεαρένσε (τιμωρημένος), Έντζο Μαρέσκα (τιμωρημένος), Όλοφ Μέλμπεργκ (τιμωρημένος), Λομανά Λούα Λούα (τιμωρημένος), Αντώνης Νικοπολίδης (τραυματίας), Χεσούς Ντάτολο (τραυματίας), Ζαουάντ Ζαϊρί (τραυματίας), Λουτσιάνο Γκαλέτι (πρόβλημα υγείας), Λουίς Ντιόγκο (τραυματίας), Λεονάρντο (τραυματίας), Μίχαλ Ζεβλάκοφ (τιμωρημένος) και Ματ Ντάρμπισιρ (τιμωρημένος).
![]()
@raven den to vlepw omws. upomonh mexri thn tetarth...
Last edited by wino; 16-05-2010 at 23:54.
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
Λολ, θα κατέβει ο τοροσίδης με το κάγκουρα μόνοι τους; Δεν έμεινε και κανένας άλλος.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
βαλεριανος και φετφατζιδης ρε μουνια
και αν χρειαστει αλλαγες νινιαδης και μπαντοβιτς ενα τεταρτακι το βγαζουν πιστευω
οι ΠΑΟΞ να πανε ποδαρατοι μεσα απο τους κουπεραδες και να κανουν high five κλπ και να χασουν...να ΧΑΣΟΥΝ
και η αεξ να καμνει το καθηκον της....
αιντε
επισης να μπουνε φωτορυθμικα στην Τουμπα
Κύριοι ΓΑΥΡΟΙ ο πάτος δεν έχει φτάσει ακόμα, μπορείτε και χειρότερα..
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...