apo to http://www.tellas.gr gia opoion endiaferetai.

Τί προσφέρει η υπηρεσία;

Η υπηρεσία αυτή προσφέρει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ελεύθερη πρόσβαση στο Internet. Μπορεί να συνδεθεί οποιοσδήποτε διαθέτει υπολογιστή με modem και τηλεφωνική γραμμή (PSTN ή ISDN). Αρκεί να καλέσετε τον αριθμό που αντιστοιχεί στο νομό σας.

Νομός Αττικής: 211-180-5000

Νομός Θεσσαλονίκης: 231-180-5000

Νομός Λάρισας: 241-180-5000

Επίσης δε χρειάζεται να ψάχνετε για username και password, είναι κοινά για όλους!

Username: tellas

Password: free

Σε ποιούς απευθύνεται;

Η υπηρεσία απευθύνεται πρακτικά σε όλους: Δεν απαιτείται καμίας μορφής δέσμευση με συμβόλαιο, κάρτα ή προπληρωμή.

Χαρακτηριστικά

Υποστηρίζονται ταχύτητες σύνδεσης 56 Kbps (PSTN), 64Kbps (ISDN) και 128Kbps (ISDN), ανάλογα με τον τύπο της τηλεφωνικής γραμμής που διαθέτετε. Η υπηρεσία παρέχει μόνο πρόσβαση στο Internet. Η σύνδεση στα 128Kbps με χρήση και των δύο B-channels του ISDN λογίζεται σαν δύο χωριστές κλήσεις.

Έχω υποστήριξη αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα;

Μπορείτε να απευθύνετε τις ερωτήσεις σας στο [email:1awtjwjo]free-support@tellas.gr[/email:1awtjwjo].

Και φυσικά το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών λειτουργεί σε 24ωρη βάση. Καλέστε το 211-180-5001 ή το 801-500-5000 και το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων σχετικών με τη σύνδεσή σας.

Τί πλεονεκτήματα έχω με τη χρήση της υπηρεσίας;

Το Free Internet είναι ο πιο εύκολος και άμεσος τρόπος για σύνδεση στο Internet. Αυτό είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα της υπηρεσίας.

Είναι διαθέσιμη η υπηρεσία στην περιοχή μου;

Η υπηρεσία Free Internet είναι διαθέσιμη στο νομό Αττικής, στο νομό Θεσσαλονίκης και στο νομό Λάρισας.

Πώς μπορώ να γίνω συνδρομητής;

Δεν χρειάζεται να γίνετε συνδρομητής! Απλά συνδεθείτε άμεσα με 3 απλά βήματα:

1. Δημιουργήστε μια νέα σύνδεση dial-up στον υπολογιστή σας.

2. Πληκτρολογήστε

Username: tellas

Password: free

Αριθμός κλήσης:

ΑΤΤΙΚΗ 211-180-5000

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 231-180-5000

ΛΑΡΙΣΑ 241-180-5000

3. Πατήστε Enter για να συνδεθείτε!

Πόσο κοστίζει;

Για τη σύνδεση στο Internet πληρώνετε μόνο το κόστος μίας αστικής κλήσης για όσο χρόνο παραμένετε συνδεδεμένοι (εφ’όσον καλείτε τον αριθμό που αντιστοιχεί στο νομό σας). H χρέωση θα εμφανιστεί στο λογαριασμό του παρόχου σταθερής τηλεφωνίας, μέσω του οποίου έγινε η κλήση.