Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
Χμ ξέρω ελάχιστα πράγματα για τον Τρεμόπουλο οπότε δε θα αρχίσω να τον κατηγορώ για υποθετικά πράγματα.

Αλλά το "δεν ξέρω αν θα είχε ασχοληθεί με την οικολογία αν ήθελε να βγάλει λεφτά" είναι ίδιο με το "αν ήθελα να βγάλω λεφτά θα έπαιζα ποπ και όχι μέταλ" που διαβάζαμε παλιά στα χάμμερς από βλάκες τύπου Iced Earth. Μια χαρά λεφτά μπορείς να βγάλεις και απτα δυο αν θες/μπορείς.

Τώρα αν είσαι γνωστός οικολόγος και μέσα σε όλα πουλάς και κανα βιβλίο, κανα βότανο, καμια βιολογική μελιτζάνα, δίνεις καμιά διάλεξη σε σεμινάρια κτλ μια χαρά θα το βγάζεις το μεροκάματο σου. (Για να μη θιχτεί ο Καντίρου επαναλαμβάνω ότι δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα)

Και μόνο το ότι έγινε Ευρωβουλευτής δηλαδή φτάνει και περισσεύει για να κρίνουμε το αν η ενασχόληση με την οικολογία μπορεί να "πουλήσει".
Ναι, μόνο που κανα φράγκο μόνο μερικοί iced earth έβγαλαν από το metal (και αμφιβάλλω και γι'αυτούς, μάλλον η δισκογραφική τους έβγαλε), οπότε στο 99% των περιπτώσεων ισχύει κι αυτό. Τέσπα, απλώς λέω ότι δε χρειάζονται σχόλια του τύπου "πάνω από τα λεφτά θα βάλει το Ήθος και τις Ιδέες", γιατί, χμου, παίζει κι αυτό. Υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι, και μπορεί να γίνουν και ευρωβουλευτές για να υποστηρίξουν τις ιδέες τους κι όχι για να βγάλουν φράγκα. Γενικά δε μ'αρέσει η ισοπέδωση, νομίζω ότι συνήθως οδηγεί μετά από 20 χρόνια σε λογική τύπου "ε αφού όλοι σκατά είναι ας ψηφίσω πασόκ να έχω κι έναν άνθρωπο στο δήμο/νομαρχία/βουλή αν χρειαστεί".