Το ξαναποστάρω ολόκληρο, μια που είχαμε 2 ποστς αφιερωμένα στην πάρτη μου, για να τονιστούν δυο βασικά πράγματα και σας αφήνω να παίξετε μόνοι σας:
1. Χαβαλές. Η οικονομική πολιτική μιας εταιρίας προφανώς δε με αφορά. Ας χρωστάει όπου θέλει, αρκεί να μη χρειαστεί να τα πληρώσω εγώ. Δέχομαι τη συγγνώμη του μοντεράτορα.
2. Μην αφήνετε τον οπαδισμό σας να σας οδηγεί σε καθυστερημένα συμπεράσματα. Εγώ μπορεί να έλεγα μεγαλοπρεπείς μαλακίες αλλά τουλάχιστον το έκανα εν γνώσει μου (δείτε σημείο 1, ακριβώς από πάνω!).
Συγκεκριμένα και προσωπικά φίλε Μιτσμάννε, το μόνο σημαντικό και ουσιαστικό που είπα στη συγκεκριμένη κουβέντα ήταν ότι το δημόσιο χάρισε τα χρέη στον γαυρο, χρέη που δήλωσες ότι ήταν "γενικά γνωστό"* ότι ο γαυρος πλήρωσε. Αυτή είναι πολύ πιο μεγαλοπρεπής μαλακία από τις δικές μου, καθώς και επικίνδυνη, αφού αφορά όλους εμάς και όχι μόνο τον γαυρο και την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος. Και όχι δε νομίζω ότι έκανες χαβαλέ όταν το έγραφες, όντως είχες πειστεί (ελπίζω να έχει αλλάξει αυτό) ότι όλα έγιναν όπως έπρεπε.
* Το "γένικά γνωστό" θυμίζει λίγο κάτι που θα βάζαμε στον πάτο μας, αλλά και "ειναι φανερο για οποιον εχει στοιχειωδεις γνωσεις αναγνωσης και αντιληψης". Είναι λίγο παρακινδυνευμένα αυτά: Το γενικά γνωστό ήταν λάθος, στον πάτο μας δεν βάλαμε τίποτα και το ποστ του Kelldorain ζωγραφίζει μια λίγο διαφορετική εικόνα για τα 23 μύρια.