Results 1 to 15 of 3326

Thread: Your Own Compilation

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by Helm View Post
    εντάξει επειδή μεγαλώσαμε και γίναμε άνδρες κάποια στιγμή να παραδεχτώ ότι έχω κάνει σκληρό φλιπ-φλοπ στο ζήτημα lateralus. Το aenima όταν το είχα ανακαλύψει μ'άρεσε πάρα πολύ - και ακόμα μ'αρέσει αν και ακούω μια πλέιλιστ βερσιόν του χωρίς τα διαφορά μημουσικά - ναι μεταλλας τελείως ξέρω - - και περίμενα να βγει το lateralus με μεγάλο ενδιαφέρον κάνα δυο χρόνια. Όταν βγήκε φυσικά μου είχε αρέσει αλλά από την μια 'τους ανακάλυψαν όλοι' και υποθέτω και εγώ δεν είμαι immune στην κλωτσιά όταν συμβαίνει, και από την άλλη είχε αρχίσει να με ενοχλεί το 'διδακτικό' του Keenan σε βαθμό που κάτι 'over-thinking over-analyzing separate the body from the mind' με θύμωναν (ήμουν και σε περίοδο της ζωής μου τελείως αντίθετη)... οπότε κάπου άρχισα να λέω ότι είναι μαλακιά-άκου-τα-δυο-πρώτα-καλλίτερα. Τώρα που περάσαν κάποια χρόνια και το ξανάκουσα προσεκτικά, μαλακιά δεν είναι, πολύ καλό είναι, και συμφωνώ με τα περισσότερα που λέει ο τύπος, αλλά και να μην συμφωνούσα, με βοήθησε η κατανόηση μου ότι ο άνθρωπος δεν τα λέει ΣΕ ΜΕΝΑ, στον εαυτό του τα λέει, του τα σούρει καμιά φορά, προσπαθεί να δει τι θα αλλάξει... και οποίος ακροατής θέλει παρακολουθεί. Μερικά κομμάτια έχουν θέματα που τραβάνε πολύ χωρίς - από όσο καταλαβαίνω - λόγο, και κάνει κοιλιά προς το τέρμα, αλλά είναι πολύ αξιόλογο. Και ναι, η παραγωγή είναι για μελέτη κλπ. (προτιμώ το aenima πάντως ακόμα)

Α και μιας που λέμε για το Nothingface, αν το ακούσεις όλο θα δεις από που - μάλλον - έρχονται και οι tool εισαγωγές στους δίσκους.
    Λάθος θρεντ αλλά μια κουβέντα για τουλ δεν είναι καλό να χάνεται. Προσωπικά με πολύ ευκολία δείχνω αυτούς τους δύο δίσκους αν τυχόν με ρωτήσει κάποιος τι είναι το σημαντικότερο που έχω στη δισκοθήκη μου. Γι' αυτό και με ένα τρόπο δεν με αφορά καθόλου το κοινό τους, το hype, ίσως και οι ίδιοι. Παρ' όλα αυτά επειδή αυτό το hype είναι πνιγηρό και απωθεί διάφορο κόσμο απο το να ακούσει σοβαρά τις δουλειές τους, αφήνω το καλλιτεχνικό μέρος και μιλάω για το αντικειμενικό που είναι η παραγωγάρα του λατε. Στο aenima πιστεύω δεν έχουν ακόμη αυτή την καθαρότητα στα τύμπανα και οι jones/chancellor δεν είχαν προλάβει ακόμα να χτίσουν αυτό το θεόρατο δέσιμο. Ακούω το nothingface, εντάξει, αυτές οι εισαγωγές είναι king crimson και ισχύει και για τους δύο φαντάζομαι.
    Last edited by ikonoklast; 08-07-2009 at 21:42.