Quote Originally Posted by H. View Post
Quote Originally Posted by clot View Post
Quote Originally Posted by H. View Post
Αχ, η στρατιωτική θητεία με έκανε να χάσω το glory τούτου εδώ του thread το οποίο θα μπορούσε να τιτλοφορείται και ως 'εδώ κάνουμε απεγνωσμένες προσπάθειες να αποδείξουμε ότι είμαστε ανοιχτόμυαλοι'.

Και μόλις πόσταρε το παραμικρό ο καθένας είμαι πολύ σίγουρος ότι έβαλε το winamp του ή το στερεοφωνικό του για να ακούσει έστω και το παραμικρό του michael jackson για να θαυμάσει τις εξαίρετες μπασογραμμές του (το ακούσαμε κι αυτό). Er, τα μεγαλεία σου...
Ε, ναι, χρειάζεται μεγάλη ανοιχτομυαλιά για να πεις ότι σου αρέσουν τραγούδια με τα οποία μεγάλωσες κι ότι αργότερα είδες ότι δεν σου άρεσαν απλώς γιατί έτσι, αλλά επειδή είχαν όντως ωραία στοιχεία. Κι ενώ εγώ μπορεί τα προηγούμενα 35 χρόνια να ψωλοβάραγα και να μην άκουγα Jackson, εσύ είσαι σίγουρος πως έχεις ακούσει έστω μισό δίσκο; Χωρίς να ανοίξεις καν το winamp σου, λοιπόν, δες μερικές ανάξιες λόγου μπασογραμμές (μη σταματήσεις στο smooth criminal)...

Τυγχάνει κι εγώ να ανήκω κι εγώ στην ΦΑΣΗ του μεγαλώματος σε παιδική ηλικία με μουτουβού και μάικολ, οπότε θέλοντας και μη, έχω ακούσει πολύ παραπάνω από μισό του δίσκο, έχω δει 3-4 φορές το moonwalker (όταν ΟΛΕΣ οι ταινίες που είχα δει ήταν τόσες σε αριθμό ώστε θεωρούσα αυτήν ως την καλύτερη ταινία όλων των εποχών), γαμώτο ακόμα και στο master system το είχα αγοράσει.

Και όχι μόνο εγώ. Πιστεύω οι περισσότεροι που σχολιάζουν εδώ την έχουν περάσει αυτήν την φάση (ειδάλλως υπάρχει πρόβλημα). Η αλλαγή όμως δεν είναι γιατί έτσι, εκτός αν με το "γιατί έτσι" συμπεριλαμβάνουμε και την διεύρυνση των μουσικών οριζόντων όλων των ατόμων καθώς μεγαλώνουνε και δέχονται περισσότερα μουσικά ερεθίσματα και τα αναλύουνε και πολύ παραπάνω. Κι εκεί ο Μάικολ χάνει το παιχνίδι (at least for me).

Και ναι, σε σχέση με αυτά που ακούμε εσύ κι εγώ και ο άλλος εδώ μέσα, οι μπασογραμμές όλων των τραγουδιών που είδα παραπάνω (δεν περιμένεις βέβαια να κάτσω να τα ακούσω όλα, εγώ δεν έχω τόσο χρόνο) είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ανάξιες λόγου (αφού σου αρέσει αυτός ο χαρακτηρισμός).

Anyway, rip για τον άνθρωπο σαν μια κοινή ανθρώπινη ψυχή, δεν θα κάτσω να πλαντάξω κιόλα εξαιτίας της μουσικής του παρακαταθήκης.

Καταρχάς, ευχαριστώ που απάντησες σαν άνθρωπος. Κατά δεύτερον, οκ, μπορεί σε εσένα και στον 00i00 να μην αρέσει το μπάσο σε κανένα από τα παραπάνω τραγούδια, αλλά δεν ήταν καν αυτό το point μου (να σου αποδείξω ότι είναι καλό δηλαδή). Στο προηγούμενο ποστ σου αυτό που ουσιαστικά είπες ήταν ότι δεν γίνεται να αρέσουν σε κάποιον αυτές οι μπασογραμμές (που νομίζω εγώ είχα γράψει για το μπάσο μόνο) και ότι τα γράφουμε αυτά για να φανούμε ανοιχτόμυαλοι! Ε, μπορεί να μη σου κάθεται καλά, αλλά ναι, μου αρέσουν ακόμα, γιατί είναι πιασάρικες, γκρουβάτες και καλογραμμένες. Και κοιτώντας γενικότερα το ζήτημα, δεν είναι παράξενο να αρέσουν σε κάποιον από τη στιγμή που είναι από τα κυριότερα στοιχεία, αν όχι το κυριότερο, της μουσικής του, μιας μουσικής που απευθύνεται σε μερικές δεκάδες εκατομμύρια κόσμου. Πόσο παράξενο είναι να υπάρχουν κι εδώ κάποιοι που γουστάρουν; Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι προσωπικά έχετε ο ένας με τον άλλον εδώ μέσα και προσπαθείτε να βγάλετε τα κόμπλεξ σας με το να αλληλοχώνεστε, αλλά χαλαρώστε λίγο ρε