Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
Ρε συ Ρειβεν, και 10000000 φορες να γραψεις οτι δεν τον θεωρεις τοσο σπουδαιο, πραγματικα δε θα αντιδρουσα. Ομως εσυ εγραψες οτι ειναι ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ, το οιποιο δε συμβιβαζεται με το οτι εκανες ποστ και πολυ απλα δειχνει οτι δεν ειναι σταρχιδια σου, καποιο λογο θα ειχες να κανεις αυτο το ποστ, κανενας δεν κανει οτι του κατεβει χωρις λογο. Αν ηταν μεταλλας και τον ειχες γραμμενο, οντως δε θα γραφες τιποτα... τωρα γιατι να πεις? Δεν ειναι κομπλεξικο αυτο εστω και ελαχιστα? Οταν πεθανε ο Σιντ Μπαρετ γιατι δεν εγραψες στα αρχιδια σου στο αντιστοιχο τοπικ? Συγκινηθηκες? Η μηπως επειδη αυτο εχει 10000 ριπλαις ενω του Σιντ Μπαρετ ειχε καμια 30αρια επρεπε να δηλωσεις κι εσυ το παρον σε αυτο ενω το αλλο οντως σταρχιδια σου? Ελα τωρα κανε μου τη χαρη.

το "στα'ρχιδια μου" σημαίνει ότι τον είχα γραμμένο όσο ζούσε, τον έχω γραμμένο και τώρα και μου κάνει εντύπωση που ασχολούνται όλοι τόσο και έχουν να πουν μόνο εκθειαστικά σχόλια για κάποιον τουλάχιστο "αμφιλεγόμενο" άνθρωπο και καλλιτέχνη.

για το σιντ μπάρετ δεν έγραψα "στα'ρχιδια μου", γιατί δεν τον έχω γραμμένο. ευχαριστημένος?