Results 1 to 15 of 45

Thread: Πως διαβάζετε ebooks-pdf σε φορητές συσκευές?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Πουλο απο δω μεσα bon's Avatar

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    ενα απ'τα καλα του ας πουμε ειναι οτι δεν θα χρειαζεται να βασιζεσαι στην μαλακια του καθε πουστοπρυτανη και καθε γαμουπουργειου παιδειας για να φτιαξεις επιστημονικη βιβλιοθηκη στο αντικειμενο σου.

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    δεν γινεται να γινει εμπορευμα πιο πετυχημενο του βιβλιου το e-book οπως και δεν γινεται να γινει πιο πετυχημενο εμπορευμα το μπ3 απο το βινυλιο και το ντιβιντι απ'την βιντεοκασετα.
    νταξ εδώ διαφωνώ , διότι θεωρώ ότι στο μέλλον θα μπουν στον χώρο του διαδικτύο πιο
    ενεργά οι δισκογραφικές , οι εκδοτικές , οι πολυεθνικές αυτών και θα ελέγξουν το
    κυβερνοσύμπαν που τόσο μας φαίνεται αντισυστημικό. Και δεν είμαι ο Νοστράδαμος
    και κάνω προβλέψεις , απλά είναι ξεκάθαρο ότι και αυτός ο χώρος στο μέλλον θα
    αποτελέσει προέκταση της αγοράς της υλικής , που ήδη είναι , αλλά ακόμα είναι σε
    "νηπιακή ηλικία". δεν ξέρω . έτσι νομίζω. και ότι θα κατεβάζουμε συνέχεια στο τσαμπέ
    mp3s ,e - books από τον κυβερνοχώρο και αυτό είναι αφελές να το πιστεύει κάποιος.
    σιγά μην αφήσουν τέτοιο σύμπαν (και αγορά) ανεκμετάλλευτη οι πολυεθνικές και οι λοιπές
    εταιρίες , και ήδη έχουμε δείγματα , γίνεται η αρχή με δίκες εναντίων τεράστιων τορρεντ τράκερς όπως είναι το thepiratebay , ή όπως έγινε με τους υπότιτλους. και ακόμα είμαστε στην αρχή., δεν ξέρω , έναν προβληματισμό βάζω.

Και επειδή ήμεθα και σε φόρουμ βιβλίου , προτείνω να διαβάσετε τον νευρομάντη , ένα
    λογοτεχνικό , φίκσιον βιβλίο που παρουσιάζει απίστευτα τον μελλοντικό κυβερνοχώρο
    είναι ασφαλως τραβηγμένο όσο δεν παίρνει , αλλά αφήνει μπόλικο προβληματισμό.
    Last edited by bon; 20-04-2009 at 17:00.