Originally Posted by
tsimpouklano
Σήμερα μπορώ να πω πως σε ό,τι αφορά το φαγητό στην Β. Ελλάδα πέρασα από την εφηβεία στην ενηλικίωση έπειτα από επίσκεψη στην ταβέρνα του Σόγαμπρου στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής.
Ποιότητα τοπ, ζαρζαβατικά και ότι σχετίζεται με τη γη απ' τον μπαχτσέ, κρέατα στο όριο του φρούτου.
Τιμές ξεφτίλα. 1 μπουγιουρντί, 1 πατάτες, 1 μελιτζάνα στα κάρβουνα, 1 χωριάτικη, 1 τζατζίκι, 2 μπιφτέκια, 35 ευρώ.
Στο τέλος κερνά καφέ/λουκούμι.
Υπέροχο το μέρος.
Όσοι έχετε πάει, γνωρίζετε, όσοι δεν έχετε τύχει, να πάτε.