Quote Originally Posted by mourning apocalypse View Post
Quote Originally Posted by FANTASMA View Post
Οι GSW ειναι απο τις καλυτερες ομαδες που εχουν περασει απο την ιστορια του αθληματος, οπως ειναι και οι Bulls των 90ς, και οι showtime Lakers, και οι Celtics των 60ς. Ειπαμε, ΤΕΡΜΑ οι δικαιολογιες για τον υπερεκτιμημενο. Εχουν μαζευτει παρα πολλες, και αυτο το "δεν εχει εμφανιστει τετοια ομαδα ξανα" μονο για τις εντυπωσεις ειναι. Αν θελεις να θεωρεισαι νουμερο 1 ή νουμερο 2 ολων των εποχων, ΟΦΕΙΛΕΙΣ να κανεις και μερικες υπερβασεις. Ξαφνικα αρχισαμε να βγαζουμε τις ηττες LeBroom ως θετικο του (!)
φίλε δεν θέλω να σε σοκάρω με αυτό που θα σου αποκαλύψω, αλλά πριν 2 χρόνια τους νίκησε ενώ είχαν το καλύτερο εβερ ρεκόρ σε ρέγκιουλαρ.σε έβδομο ματς στην έδρα τους. επιστρέφοντας από 1-3.

κάνοντας αυτό:

και αυτό:

ξέρω ότι σ' έχει πονέσει πολύ εκείνη η μέρα αλλά από τους τελικούς του '16 και μετά είναι το νο 2 όλων των εποχών.ή δέξου του επιτέλους ή κάνε τουμπεκί.
Δηλαδη λογω μιας ανατροπης σε μια σειρα τελικων εγινε νουμερο 2 ολων των εποχων?
Και με "εχει πονεσει" εκεινη η μερα?

Εγω φταιω που μιλαω σοβαρα με τον Τακη Τσουκαλα αν ηταν μπαοκ. Οκ, τα λεγαμε.

Σορρυ μαν, αλλα το πρωταθλημα του το εδωσαν οι Draymond Green και Kyrie Irving.
Αν ηταν η ομαδα που λες οι Warriors, θα τον ειχαν ξεφτιλισει ακομα και χωρις τον Green.