Μια χαρά κατανοητός έγινες και επ' ουδενί δεν κατηγορώ κάποιον που οδηγάει Χάρλευ, άσχετα αν εγώ δε θα αγόραζα. Ο καθένας κάνει ό, τι θέλει.
Απλά ρώτησα για τα κριτήρια γιατί αφ'ενός για εμένα για να ψηφίσω μια μοτοσυκλέτα σίγουρα παίζει ρόλο τί νέο τεχνολογικά προσφέρει, αλλά και πόσο ευχάριστη είναι στην οδήγηση και τί εύχαρίστηση και ηδονή σου προσφέρει. Πράγματα στα οποία πάσχει η Χάρλευ.
Λατρεία μου μεγάλη κάποτε ήταν να καβαλάω ένα Husaberg FC600 και εντούρο και μοτάρντ. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά προσέφερε γκάβλες. Μη μου πεις για αξιοπιστία και σέρβις, άσε με...
Οτι καινοτομεί για τα δεδομένα της φαίνεται τα τελευταία χρόνια αλλα΄απέχει παρασάγγας από το να θεωρηθεί για εμένα μοτοσυκλέτα που θα μου κεντρίσει το ενδιαφέρον.
Μόνο Indian ρε μουνιά
Βλιτζ, ταβέρνες πρότεινες;
Τα μπόλντ αυτοακυρόνονται ξέρεις. Ότι είναι για σένα καύλα και πόρωση για μένα είναι βαρεμάρα και αντίστροφα. Λολ, οι Ίνδιαν είναι απλά άλλες Χάρλευ
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.