Results 1 to 15 of 4511

Thread: Me pairnoun fantaro

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Mujahideen Taliban's Avatar

ναι μαν προφανως, το προβλημα ειναι οτι εχουμε φτασει 2016, εχουμε τοσα χαλια που παιζει να ειμαστε η πιο ασφαλης χωρα στο κοσμο απο σποντα, και ακομα υπαρχουν τετοιου ειδους προτασεις, συζητησεις ή ο,τι σκατα το πεις, απο ατομα τυπου καμμενος και μητσοτακης (που να ταν κανας μαλακας στρατοκαυλος να λεγες ναι ειναι μαλακας στρατοκαυλος λογικη συνεχεια της μαλακιας του, αλλα ουτε αυτο δεν ειναι) με δε ξερω κι εγω ποσους μονιμους/εποπ/δε-ξερω-τι-σκατα-αλλα που απλα υπαρχουν και πληρωνονται και και και και
    Βασικα, ο,τι και να γινει εγω μεχρι σεπτεμβρη που ληγει η αναβολη μου εχω παρει πουλο και δε με βλεπω να ξαναρχομαι συντομα. Το εχω ψιλοπαρει αποφαση κανα δυο χρονια και καθε μερα ολο κατι γινεται και με πειθει, ολο και περισσοτερο, πως καλα θα κανω (οχι μονο σχετικο με στρατα)
    Last edited by Taliban; 25-11-2016 at 19:13.
    "Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."