Για αρχή ένα μικρό ιστορικό..η μυωπία ξεκίνησε από μικρή ηλικία κ κάποια στιγμή πήγαινε μαζί με το ύψος. Λόγω του έντονου προβλήματος πήγαινα στους 'καλύτερους' οφθαλμίατρους όπως αυτός και τελευταία στον υποψήφιο της δράσης (μόλις το έμαθα). Σε γενικές γραμμές η επίσκεψη περιλαμβάνει κυριλέ χώρο όπου περνάς από διάφορους γιατρούς που σου παίρνουν μετρήσεις και εξετάζουν το μάτι φτιάχνοντας τον φάκελο σου μέχρι στο τέλος να σκάσει ο superstar της επίσκεψης και να σου κάνει την ίδια ερώτηση κάθε φορά "σκέφτεται να κάνεις Lazer?". Μέσα στα χρόνια η μέθοδος που μου προτείνουν έχει αλλάξει 2-3 φορές, από laser σε lasik και τώρα πρόσθετο φακό, κάτι που από μόνο του σε βάζει σε σκέψεις ενώ έχω πετύχει και κοπέλα που έχει σκάσει από νησί και έχε βάλει τα κλάματα μέσα στο ιατρείο γτ έκανε επέμβαση με ψηλή μυωπία, όπως αναμενόταν δεν διορθώθηκε, και της λέγανε να μπει ξανά χειρουργείο.
Επειδή όμως έχω κουραστεί από γυαλιά, φακούς, ορούς και κολλύρια σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο της επέμβασης (10 βαθμούς). Η φάση στην Κρήτη είναι μάλλον η καλύτερη που υπάρχει αλλά λέω πρώτα να ψαχτώ Αθήνα οπότε αν έχει κάποιος έχει εμπειρία στο θέμα ας βοηθήσει τον αόμματο...

bonus
Spoiler
Έμαθα πρόσφατα πως είναι σχεδόν βέβαιο πως κάποια στιγμή θα χρειαστεί να κάνω εγχείρηση καταρράκτη η οποία θα μπορούσε να διορθώσει ταυτόχρονα και τη μυωπία. Η μλκ είναι ότι δεν μπορείς να ξέρεις πότε θα εμφανιστεί..