Εγώ από την άλλη δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Η μόνη νίκη για τον Τσιπρα θα είναι αν μπει στο χαρτί και το χρέος.
Έχουμε πει ότι από την στιγμή που ο συριζα ειναι φιλοευρωπαϊκό κόμμα δεν περιμένεις κάτι καλύτερο πέρα από τα χορευτικά.
Εμένα το πρόβλημά μου είναι ότι σε θέματα της κοινωνίας έχει μείνει πίσω , οκ υπογράφηκε το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια αλλά τι κάνουμε με το συμβόλαιο συμβίωσης ?
Η Αμυγδαλέζα -και η κάθε Αμυγδαλέζα - είναι ακόμα ανοιχτές, και δεν έχω δει καν κινήσεις για το κλείσιμό τους. Το κολαστήριο στον Κορυδαλλό? έχουν βρεθεί ιδιώτες να το απολυμάνουν δωρεάν , που είναι η "αριστερή κοινωνική βούληση" για κάτι με μηδενικό έως ελάχιστο χρηματικό κόστος ? Ο Πανούσης? οι μπάτσοι μετά το μούδιασμα των 2 πρώτων εβδομάδων πάλι μια από τα ίδια, δέρνουν και προβοκάρουν ότι βρουν.

Εγώ έχω επικεντρώσει εκεί την κριτική μου και όχι πως διαχειρίζεται μια χαμένη παρτίδα ποκερ. Από την στιγμή που έχουν επιλέξει στον συριζα το #menoumeevropi και ο κόσμος του #ΟΧΙ σε μεγάλο ποσοστό επίσης δεν έχει ουσία να ασχοληθούμε με το τι κατάφερε και τι οχι.