σε θεση να πεθανεις απο σκορπιο στο αγιον ορος ;
Πιστευω οτι ηταν μπλεγμενος και τον φαγανε, οπως ειπα και πριν. Η θεση που εννοω, ειναι η θεση του "Eλληνα OG" που ειχε καταφερει να αποκτησει στα ντουζενια του. Ο τυπος ειχε βγει στη Τατιανα, επειδη εδερνε νταβατζηδες και μετα τον σερνανε στα δικαστηρια.

sto part 2 tis sinenteuksis pantws krazei giati ton evalan na milisei me xrisaugites fasistes klp prokeimenou na katharisei mia fasi i kati tetoio
Δε νομιζω οτι τον ενδιεφερε το "αθλημα" ιδεολογικα. Τυποι σαν κι αυτον απλα χωνονται γιατι μπορουν να δερνουν/μαχαιρωνουν κοσμο "οργανωμενα" κλπ. Τους αρεσει. Συμβαινει, ασχετα με το αν ειναι η οχι σωστο.
Αυτο περι εκπαιδευσης αστυνομικων ειναι στο ιδιο επιπεδο. Του δινουν λεφτα, τα παιρνει (παλι ασχετα με το αν ειναι σωστο η οχι) οπως λεει και στη φανταστικη του συνεντευξη εδω

Πηγε 35 στα αρχιδια του. (lol)

Συγκατοικουσα, ενα διαστημα με τυπο απο χιπ χοπ συγκροτημα και παρομοιο background (τραγικα φτωχη οικογενεια, αδερφος μπλεγμενος με εμπορια κλπ, ηξερε τον λεκτικο προσωπικα και κανει ακομα παρεα με μεγαλο μερος του κυκλου του) και πιστευω οτι αυτοι οι τυποι δεν ενδιαφερονται για πολιτικη και ιδεολογια. Τουλαχιστον οχι με τον τροπο που το κανουμε εμεις.

για κλεισιμο:

Το ονομα της κορης του ηταν Νεμεσις. Εχω ενα φιλο με αδερφο πρωην χρυσαυγιτη (επειδη θα πεσουν καποιοι να με φανε ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ, ο φιλος μου δεν ειναι χρυσαυγιτης ) ο οποιος ηταν σε παρομοια κατασταση, γουσταρε να δερνει κοσμο. Εχει ενα πιτμπουλ και το λεει Νεμεσις. Δε νομιζω οτι ειναι και τοοοοοσο τυχαιο...