6 στους 12 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Originally Posted by
overdriven
Θα φάτε πολλή σφαλιάρα στο μέλλον και θα σας αξίζει γιατί είστε παιδιά της τρούμπας σε όλα σας.

Originally Posted by
vosinakis
δακρυσα με τους αποτροπιασμενους ελληνες που θρηνουν για τον αποκλεισμο του σωματείου των γερμανών πρακτορίσκων κ γεννοβολιό ναύσταθμου αεροπλανοφόρων *οπως πολυ σωστα τους περιγραφει ο ιστορικος πανελληνιος εξ αθηνων κατα τα αλλα συλλεκτικα πρωτοσελλιδα εφημεριδων κ το 2ο ημιχρονο ερχεται στο μαρουσι..
Καλησπέρα φίλοι μου!
Όντας νικημένοι απ την επίδειξη αντρισμού και φωτός (οχι της εφημερίδας ΜΑΣ) ενάντια στο σκότος της ζοφερής πραγματικότητας, μείναμε (χρησιμοποιώ 1ο πληθυντικό γιατί μια φορά Ολυμπιακός πάντα Ολυμπιακός, πούστη Μαρινάκη δε ξεχνώ την καριέρα που μου έκοψες) λίγο στο περιθώριο και παρακολουθήσαμε με κάποιο δέος μπορώ να πω την νέα Δύναμις του ελληνικού ποδοσφαίρου, να παίρνει δικαιωματικά ό,τι της αξίζει μετα την λαμπρή στιγμή στην μάχη για το Καλό.
Εγώ το ομολογώ, παρακολουθούσα τα επόμενα τεκταινόμενα της αρμάδας κάπως μπερδεμένος, αλλά τηλεφώνησα σε φίλους μου στην ελλάδα και με κατατόπισαν σχετικά με βάση μια θεώρηση περίπου εξάχρονου για την ομάδα του φίλου μου Πάμπλο, καθ ότι τόσο (όπως μου είπαν) χρειάζεται για να τα προβλέψεις.
στο επόμενο διάστημα λοιπόν, η στρατιά του Βορρά, έγινε ρεζίλι στον τελικό κυπέλλου (όλως τυχαίως παίζοντας περιπου δώδεκα λεπτά ποδόσφαιρο) και τώρα πρόκειται να τερματίσει και κάπου μεταξυ 2ης και λολ θέσης στα play-off, για τις νέες εποποιίες του Europa τον Αύγουστο. Ένας γεμάτος μήνας αποδείξεων ότι ο παοκ είναι το next best thing φτάνει θριαμβευτικά στο τέλος του.
βέβαια όλα αυτά λίγη σημασία έχει, εφ όσον δάρθηκε το παρακράτος και ο Σαλίνο έχει μία έξτρα μπανάνα για το smoothie του, δίοτι "έρχονται κι άλλες σφαλιάρες στην τρούμπα", και εύχομαι και του χρόνου σε καλύτερα σκηνικά, άλλωστε όπως δήλωσαν οι Κλάους Σαββίδοφς, "αυτό είναι το ποδόσφαιρο".
Την ίδια ώρα ο φωτεινούλης αγκαλίτσας, μετά απο την πετυχημένη περιοδεία σε Λίμπερο, Μετρόπολις, πάοκ FM 44,4, Σπορ του Βορρός, radio ga-ga, radio goo-goo όπου κατεδείκνυε στα φιλαράκια του οτι π.χ. για τα επείσοδια της Λεωφόρου μεταξύ ορκ κι αντιεξουσιαστών, φταίει ηθικά ο Ολυμπιακός και διάφορα άλλα ψυχεδελικά διότι οι Καλοί δεν κάνουν προπαγάνδα και άλλα βρώμικα κόλπα του συστήματος, σε ακόμα μία κίνηση-πέφτουμε-από-τα-σύννεφα και με τα δύο του χεράκια σας έπιασε με το ένα χέρι τον ώμο και το άλλο τον κώλο. Πωτς γένεν αυτό, που έλεγε και παλιός συνάδελφος.
Καλό καλοκαίρι λοιπόν!
Όλα αυτά δεν έχουν τόση σημασία όμως, δείρατε τον Καραπαππά και ο Ινσαουράλδε γρονθοκόπησε τον Ν'ντινγκά.
όπως πολυ σωστά το είχε θέσει χρήστης
"αυνανισμός με πάθος"
"Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται ν αποβληθεί το καθίκι"