Results 1 to 15 of 370

Thread: ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΙΣ,ER?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Χιογιοκάγια OniBocho's Avatar

Quote Originally Posted by Art In Haste View Post
    Και επίσης...

Τα Prince δε θα τα ξαναβρίσεις, τα Prince.
    Συγγνώμην, α; Θα το πω στον πνευματικό μου και θα βρει αυτός την κατάλληλη εξιλέωση!

Quote Originally Posted by Κυρία Μαριάννα View Post
    καλύτερα τσιγάρα έβερ κάμελ αφιλτρο (ωραίες εποχές που δε ξαναγυρίζουν) και ερχονται μετά σαντέ και καρελια κασετίνα.
    αλλά είμαστε φόλα στριφτά 15 χρόνια.
    Κάμελ άφιλτρο, τρελλό στούκας! Δηλαδή, μόνο κάτι παλιά Rothmans και τα γαλάζια Gauloises άφιλτρα παίζει να είναι πιο βαριά... Ρε παιδάκι μου, πνευμόνια έχεις;

zumorito, χαλάρωσε, μην το κάνεις! Δε φταίω εγώ αν έχει έξαρση η κουβέντα με τα περί περιπτέρου από τότε που ήρθα. Ούτε για το ότι περνάω περισσότερη από τη μισή μου μέρα εκεί. Τώρα, για το αν βγαίνει το μεροκάματο, πως κι από που, άσε να το ξέρω εγώ καλύτερα. Και ναι, χρησιμοποίησα μια γενίκευση και ανέλυσα τα επιχειρήματά μου παρακάτω. Πολύ σωστά τα λες: "Αυτός που πετάει το νάυλον θα πετάξει και οτιδήποτε κάτω". Αλλά η κίνηση του να πετάξει κάτω οτιδήποτε, του έρχεται πιο εύκολα ακριβώς γιατί καπνίζει κι έχει συνηθίσει να πετάει κάτω τη στάχτη και τις γόπες του. Είναι μια μικρή κίνηση, τόσο συχνή για αυτόν, που του βγαίνει και σε οτιδήποτε. Σκέψου ότι όποτε είχαμε/έχουμε στην κατάληψη βραδιές Tango, Swing, live με οτιδήποτε μπάντες πλην αυτών που γίνονται σε χώρο που ο κόσμος κάθεται, το βράδυ πάντα σκουπίζαμε το πάτωμα από γόπες και σβησμένα τσιγάρα. Σε ξύλινο παρκέ, διατηρητέου κτιρίου, έτσι; Τόσο ασυνείδητη κίνηση...

Επίσης, ναι έχω δει περιστέρια να τρώνε γόπες, έχω βγάλει βόλτα το σκύλο κι έχει επιχειρήσει να φάει γόπα ή ασημόχαρτο και τέλος δεν είναι καβατζόπουστες επειδή "κλέβουν" το ελάχιστο υγρό του αναπτήρα, αλλά πες μου εσύ που καπνίζεις πόσες φορές έχεις φύγει στο σπίτι σου και σου έχουν πάρει τον αναπτήρα ή έχεις πάρει αναπτήρα άλλου. Τώρα, αν υπάρχει κάποια μυστική σύμβαση μεταξύ των καπνιστών ως προς τις αλλαξοκωλιές με τους αναπτήρες, όπως υπάρχει στο Άμστερνταμ με το "δανεισμό" ποδηλάτων, πάω πάσο. Για μένα θεωρείται καβάτζωμα. Όχι συνειδητό πολλές φορές, αλλά καβάτζωμα nonetheless...

Κι όπως προείπα, peace...
    Last edited by OniBocho; 15-03-2014 at 09:57.
    "Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -

Lord Lucifer Morningstar

Tags for this Thread