ελπιζω να αξιζει δικο του θρεντ
ειναι μεγαλη ιστορια για να τηυν αναλυσω αλλα εβριζα τα flc απο την πρωτη μερα που βγηκαν. οχι επειδη ειναι κακο φορματ, οι λογοι εχουν να κανουν με τα μπουτλεγκ και δεν ειναι επι της παρουσης.

τα αλμπουμ που εχω στον σκληρο ειναι τα πιο πολλα σε 320 μπ3 για λογους οικονομιας χωρου. αλλωστε δεν εχω και τρελο ηχοσυστημα, κατι ηχεια creative 7.1 στο πισι πανω εχω.

πως τα φερε η κουβεντα και ενα φιλαρακι μου εδωσε καποια αλμπουμ μειντεν σε flac vinyl rip και μου πε οτι ειναι η μερα με τη νυχτα. για να μην τον προσβαλω τα κατεβασα αν και σκεφτομουν ποσο καλυτερα απο τα αυθεντικα σιντι μου να ακουστουν.
επαθα μουνοπλακα. υπερμουνοπλακα. τετοια καθαροτητα δεν εχς ξανακουσει ποτε. μιλαμε ακους την παραμικρη λεπτομερεια. ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. εχω παθει μεγαλο ταρακουλο. εχω βαλει τα μειντεν και τα ακουω στη σειρα και δε μπορω να σταματησω. δεν υπαρχει αυτο το πραγμα...

με λιγα λογια, εχει παρει μυρωδια κανας αλλος αυτο το πργμα? δεν εχει να κανει με το οτι ειναι φλακ γιατι αμα ηταν φλακ απο σιντι θα ταν πολυ χειροτερο. εχει να κανει οτι ειναι φλακ απο βινυλιο.
οποιος ξερει ας πει κατι παραπανω και ας πει κανενας αν ξερει που να ψαξουμε για τετοια αλμπουμ. σε πειρατες κτλ εχει λιγα πραγματα απο την αγαπημενη μας μουσικη, και θελω να κατεβασω και ολα τα μεταλικα πριστ κουινσραιχ τουιστιντ σιτερ κτλ. τα κλασικα να τα εχω σε τετοια ποιοτητα. φχαριστω