Quote Originally Posted by BURNIN AMBITION View Post
Quote Originally Posted by Agoraphobic_S.I. View Post
Αγαπητή στατικ, είναι πλήρως κατανοητό και εκτιμητέο το ότι γενικά είσαι χαρούμενος άνθρωπος. Αυτό όμως, από μόνο του, δεν θα πρεπε να σου αποκρύπτει το γεγονός ότι η πλειοψηφία του ηαρ είναι, με φωτεινές εξαιρέσεις βεβαίως, ένα μάτσο (και macho) μαλάκες, που δεν τους αξίζει να πατήσουν καν το πόδι τους σε κάποιο αυτοδιαχειριζόμενο χώρο, πόσο μάλλον να κάνουν την παρτάρα τους εκεί μέσα. Εκτός αν πάνε στο βοξ.
Επίσης, το αστείο με την ηλικία να τελειώσει επιτέλους, κλείνω σε 3 μήνες τα 21 για όποιον/α ενδιαφέρεται. Ο δαυθορ δεν ξέρω/δεν με νοιάζει.
διακοπτω τη μελετη για να πατησω ρεκ και να ρωτησω μπαι δε γουει το εξης. χωρις να ξερω προσωπα και καταστασεις, εσυ ρε αγορι ποιος εισαι?ο απολυτος υπερασπιστης των αυτοδιαχειριζομενων? σε εβαλε κανενας πορτιερη στη φαση εσυ μπαινς εσυ δε μπαινς εσυ εισαι τρου εσυ θα ξερασεις και θα φυγεις? καλα ολα οσα λες αλλα εσυ τι ρολο βαρας δε μας ειπες. αυτα
Το τι θα γίνει τελικά το αποφασίζει μόνο η συνέλευση η οποία έχει αναλάβει τη διαχείριση του χώρου. Εμείς κάνουμε απλά πολιτική κριτική. Ίσως και μια ενημέρωση με παραδείγματα στους συντρόφους από την εκάστοτε συνέλευση για το τι ακριβώς είναι το ηάρ, και ποιοί είναι οι πολιτικοί του προσανατολισμοί. Γιατί είμαστε και ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.

Επίσης ούτε εγώ είμαι 20. Είμαι 23, ελιτιστιής, σεχταριστής και κοκκινοφασίστας.