Λοιπόν...

Εν όψει της επικείμενης μετακόμισής μου απ' το Ηράκλειο της Αθήνας στο Ηράκλειο της Κρήτης, ας κάνω και την ανακοινωσούλα μου
Αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο πιο σοβαρά με αυτό που μέχρι τώρα έκανα για χόμπυ.
Συγκεκριμένα θα αναλάβω επισκευές, ρυθμίσεις και αναβαθμίσεις σε ηλεκτρικές κιθάρες κατά βάση, αλλά και σε ακουστικές και μπάσα.
Δειλά και ταπεινά για αρχή, απλά ήθελα να το μοιραστώ και μαζί σας.

Εντάξει, δεν έχω τα εργαλεία (και την εμπειρία) να φτιάξω μια κιθάρα from scratch, αλλά μια partscaster θα μπορώ να τη συναρμολογήσω και να τη βάψω, αρκεί ο πελάτης να μη θέλει τίποτε περίεργες αερογραφίες με δράκους και βυζιά. Αν και έχω μιλήσει και με φίλο μοντελιστή για το συγκεκριμένο κομμάτι...

Μπορώ να αναλάβω από βασικό σετάρισμα, μέχρι αλλαγές ηλεκτρικών και "περίεργες" συνδεσμολογίες

Παράλληλα έχω ξεκινήσει να ψάχνομαι και με pedal clones για να μπορέσω στη συνέχεια να βρω και πιο πρωτότυπα κυκλώματα.
Για αρχή όμως πρέπει να βρω χρόνο να τελειώσω και το Univox Superfuzz και το Green Russian Big Muff (και να τα τεστάρω).

Αυτά για την ώρα. Περιμένω να γνωρίσω όλους τους Ηρακλειώτες (και όχι μόνο) του ER, όχι για να τους κάνω πελάτες απαραίτητα, αλλά για να πιούμε μια μπύρα βρε αδερφέ.

Μέχρι να ετοιμάσω το site, πάρτε το link για το fb
https://www.facebook.com/guitarserviceGR

Ευχαριστώ.