Quote Originally Posted by cybernaut View Post
An exeis hayabusha turbo kserw gw, alla re sy den einai kan to nohma auto.. ti sygrinoume, mhla portokalia, apla pramata.
to mhxanaki den stribei se ena gyro tsekare poso pio grhgoro einai ena F1 apo ena moto gp, pws to pernas ston enan troxo ?
+60 kiolas !! ena ferrari enzo exei telikes 340, k mporei na xei k mia gomena dipla na tou pairnei pipes, to OPOIDHPOTE mhxanaki einai periorismeno apo dynameis ths fyshs, aerodynamikh, akalyptous troxous, anabath ephreazomeno poly perisotero apo anemous klp klp/ to autokinhto exei epipedo patwma, sxediasmeno gia na prokalei arnhtikh antwsh, wste na phgainei panta epigeia.. k 4 troxous !! yperbolika anwterh prosfysh
Ρε γνωριζόμαστε εμείς? Κάτι μου λέει το νικ τώρα.

Θα σου απαντήσω και σε αυτό γιατί δεν το είδα πριν ή έκανες έντιτ.

Η F1 δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτοκίνητο, εκτός από τους 4 τροχούς. Το είπα πριν. Αν θες να στο αναλύσω, αλλά αν γνωρίζεις περί τίνος πρόκειται, μάλλον καταλαβαίνεις.

Μια Enzo των ούτε-εγώ-ξέρω-πόσων χιλιάδων ευρώ φτάνει τα 340, τα οποία φτάνει ένα οποιοδήποτε κοινό γιαπωνέζικο SS των 15,000ε με μόντες των 2,000ε. Στον διπλάσιο χρόνο.

Και τα μηχανάκια έχουν σωστή αεροδυναμική και ότι άλλο αναφέρεις. Όχι όλα. Αυτά που προορίζονται για 260+. Επίσης έχουν αναλογία κιλών ανά ίππο, την οποία τα αυτοκίνητα που οδηγείς ούτε καν ονειρεύονται. Για να την υπερνικήσεις, θες 700+ άλογα σε 4τροχο. Και πάλι, από στάση, μόνο ουρά θα βλέπεις. Μετά από όλα αυτά, πάρε το αυτοκίνητο των 800 αλόγων σου και άντε στρίψε Αττική με 270. Έλα πες μου πως ήταν η εμπειρία Η πρόσφυση που προσφέρουν οι 4 τροχοί είναι όντως μεγάλο πλεονέκτημα, σε δρόμους χαμηλής πρόσφυσης. Δώσε καλή πρόσφυση σε μηχανάκι και δε θα το ξαναδείς ποτέ. Μπορούν να στρίβουν άμεσα με πολύ υψηλότερες ταχύτητες.

Φτάσαμε να μιλάμε για άλογα και τελικές και λοιπά τραγικά, κατά τη γνώμη μου, πράγματα. Αυτό που ήθελα να τονίσω από την αρχή είναι ότι η οδήγηση μοτοσυκλέτας θέλει πολύ μεγαλύτερα αρχίδια και ικανότητες. Απλά. Όλα τα άλλα είναι για να περνάει η ώρα.