Quote Originally Posted by Kingdom Gone View Post
Είδα το Tinker Tailor Soldier Spy και ήταν όπως έπρεπε και βάλε. Δεν ήταν άνευρο καθόλου, παρέδιδε μαθήματα έντασης και αποκάλυψης πληροφοριών (που ήταν και το θέμα της, για δές), σενάριο ψιλοβελονιά που δεν σε έκανε να νοιώθεις πως το είχαν πάρει από βιβλίο, δεν έκανε σε καμιά στιγμή κοιλιά και όλα δένουν άψογα στο τέλος, παίζαν όλοι άψογα, κι άμα νομίζει κανείς ότι δεν γινόταν τίποτα δεν παρακολουθούσε καλά γιατί κάτω απ' την επιφάνεια μετακινούντουσαν τεκτονικές πλάκες πικρίας, σπαταλημένων ζωών και διαψευσμένων ελπίδων. Ή μπορεί απλά να μου αρέσουν πολύ τα κατασκοπευτικά.
η αληθεια ειναι οτι το ειδα ολιγον βαριεστημενα, ναι, διοτι αντιθετα με σενα τα κατασκοπευτικα τα βαριεμαι
επισης αληθεια ειναι οτι το κατεβασα λογο της αναφορας του Λοκι (μετα εμαθα οτι παει για βραβεια κλπ) και Oldham

δεν ξερω με ποιον τροπο κοιτας ταινιες/ακους μουσικη, αλλα υποψιαζομαι οτι εισαι πιο ''ψειριαρης'' απο μενα
εγω την εβαλα χωρις να ειμαι προετοιμασμενος για ολα αυτα...τουτεστιν ειχα την ιδια ψυχολογια που ειχα και πριν βαλω το The Dead πχ
ε δεν ειδα τιποτα απο οσα γραφεις (περα απο τις καλες οντως ερμηνειες...αλλα αυτο ξερουμε και οι δυο μας οτι δεν αρκει για να πεις μια ταινια ΚΑΛΗ)

τεσπα με εβαλες στην μπριζα να την ξανακατεβασω (την εσβησα με ΔΥΝΑΜΗ) και να την ξαναδω με χασισα και καλης ποιοτητας καφε