Πάνκη, δεν ξέρω τι σημαίνει το πολύ πιο ψαγμένοι που λες, εμένα μου φαίνεται ότι διάβασαν τον μισό ζαρατούστρα, αγάπησαν τον ντάρμπη, ζήλεψαν και κάναν ντανταιστή και έγιναν περίπου μηδενιστές. αλλά, εν τέλει, δεν με νοιάζει πόσο ψαγμένοι είναι, αυτό που βλέπω είναι ότι και στο μηδενισμό τους είναι ανακόλουθοι (και καλά κάνουν, τους ταιριάζει) όπως και στα πάντα. και είναι έτσι γιατί δεν θέλουν καμιά ευθύνη, ούτε από τους άλλους ούτε από τον εαυτό τους. αυτό είναι στερεοτυπική πάνκικη συμπεριφορά. το ειρωνικό είναι ότι κηρύσσουν το πόσο δεν αλλάζουν κ.λπ., κράζουν ως ανακόλουθους αυτούς που άλλαξαν και αγνοούν ότι και οι ίδιοι άλλαζαν μέσα στο χρόνο ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. μεγάλη ειρωνία. τα πρώτα τους χρόνια π.χ. έλεγαν ότι γουστάρουν τους minor threat, μετά άρχισαν μπάντες να αυτοχαρακτηρίζονται staight edge, άλλαξαν άποψη για τους m.t. και άρχισαν να κράζουν τον μακάη. και ενώ ξέρουν (λέω εγώ) ότι προφανώς δεν ευθύνεται ο μακάη που κάτι το οποίο έγραψε μιλώντας για τον εαυτό έγινε μόδα και έφερε βία από αυτούς που το υιοθέτησαν και του έβαλαν κανόνες, την έπεσαν σ' αυτόν γιατί είναι πάνκηδες και κάνουν σαματά. αυτό ξέρουν να κάνουν αυτό κάνουν. λένε ότι ο μακάη και ο ρόλλινς ήταν βίαιοι. ο μακάη δεν το αρνήθηκε ποτέ, απλώς συνειδητοποίησε ότι ήταν ηλίθιο και άλλαξε, αυτό το αγνοούν; εγώ λέω πώς όχι. επίσης λένε ότι δεν είχαν βία σε συναυλίες τους αλλά γύρω στο 90 άλλα έλεγαν και έκαναν σαν κλαμένες θίτσες που τόσο τους ενοχλεί στον μακάη

There's a lot of skinheads around here, and you just did this anti-nazi thing on the "Discontent" single?

J: "Discontent" we got some praises for from different people, and we got some flack. They said we were painting by the numbers and being anti-racist and "how boring, why are they saying this now, here's a band that used to play rock n'roll, now they're stooping down to this level." And Tom said "I wish those people have been there a couple of years ago, when that was background music to people carrying the dead out of our shows." People were actually getting stabbed at our shows. And then MRR thinks we're nazis too, who has accused us of that in the past, which is the most absurd fuckin' thing I've ever heard in my life. We were just gonna say once and for all - we're NOT fuckin' nazis! A skinhead nowadays is a wide term, you're either the most evil person in the world, or the moust rightious, love filled person. There's two different kinds of skinheads, there's anti-racist and nazi skinheads. Since they both look exactly the same it's hard to pick 'em out, you got to talk to them and watch what they do when a minority walks by and how they look at them. I don't really give two shits about either group 'cos I'm not involved myself, it's just kind of old and that skinhead shit has been going on since the 60's.
και κάνουν έναν σωρό γενικεύσεις για το ποιος ακούει φουγκάζει και τι ακροατές ήθελε πάντα ο μακάη. λες και εσύ πχ ή ο κωστάκης που ακούτε ποίζον αιντία δεν είστε οι μέσοι εναλλακτικοί τύποι της πόλης ή ο μαλάκας των π.ι. που άκουγε μάλλερ και μότσαρτ είναι ο στάνταρ ακαδημαϊκός μπούλης που συχνάζει στα μέγαρα. οι πόιζον αιντία αντιπαθούν τον μακάη γιατί δεν είναι σαν αυτούς και σε προσωπικό επίπεδο προφανώς θα γελούσε μαζί τους, είναι παιδάκια που πληγώθηκαν που τους αντιπάθησε ο θεός των εναλλακτικών και είπαν να τον ταράξουν. είναι εν τέλει αυτό που απεχθάνονται, και ευτυχώς γι αυτούς που δεν είναι ούτε καν στον μηδενισμό τους αφοσιωμένοι γιατί θα είχαν ψοφήσει όλοι.