Ή αλλιώς μπάντες που αγαπούσατε, αλλά είτε έκαναν κάτι, είτε έβγαλαν μαλακίες, είτε γενικά αλλάξατε, τέλος πάντων, κάτι έγινε και σας ξενέρωσαν.

Bad Brains: Η απόλυτα μαγική μπάντα της εφηβείας μου, εκτός ότι με ξενέρωσε απίστευτα μουσικά ( τα τελευταία 25 χρόνια δεν ακούγονται), από την μέρα που διάβασα και το Dance of Days, και τις ομοβοφικές και θρησκόληπτες αντιλήψεις τους με ξενέρωσαν απίστευτα. Βασικά, για να το πώ καλύτερα, είναι ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. Μουσικά το Rock for light/ Bad Brains/Black dots είναι κορυφαία, αλλά είμαι με την πλευρά των MDC "We don't need your Jah's fascist doctrine". Επίσης, οι τελευταίες λαιβ τους εμφανίσεις είναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ και αστείες, και ακούγονται σαν ένα μάτσο γέρικα ψοφιμια, και φυσικά είναι σε χιπστεροφεστιβαλ.

Black Flag: Όχι βασικά οι Black Flag, αλλά η εποχή rollins, λόγω rollins. Με καταξενέρωσε όταν πήγε και έπαιξε στο Ιρακ για να εμψυχώσει τα Αμερικανικά στρατά, με ξενερώνει που έχει γίνει tv persona. Δεν μπορώ να ακούσω με τίποτα το Damaged πλέον. Επίσης, ο Greg Ginn, αν και τον σέβομαι, με την μαλακία του να κυνηγήσει στο youtube οποιοδήποτε video μπάντας της SST, με χάλασε.

Minor Threat: Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ, το "καλό παιδί" του hardcore, Ian McKaye, εκτός του ότι με ξενέρωσε με την εντελώς anti-hardcore στάση του και το "εχμ, το hardcore πέθανε το 1983 όταν πέθαναν οι Minor Threat", μου την έχει σπάσει με ότι έχει κάνει μουσικά τα τελευταία χρόνια, με εκνευρίζουν οι απαξιωτικές του δηλώσεις, και τελικά με την όλη στάση του αποδεικνύει σωστούς τους Poison Idea οι οποίοι τον έβριζαν από το 1982 κιόλας, αποκαλώντας τον "μουλωχτή νυφίτσα" και " φλωράκι".

Σαν αποτέλεσμα, δεν μπορώ πλέον να τις ακούσω εύκολα αυτές τις μπάντες, με χαλάει να βάζω στο pickup το Οut of step και να ξέρω ότι δεν εννοούσε τελικά τίποτα από όλα αυτά ο ΜcKaye ή ότι ο rollins είναι απλά ένας φιλοχρήματος μπάσταρδος και το Damaged ήταν απλά ένα σκαλοπάτι στην καριέρα του.

Πείτε τα δικά σας.