δηλαδη γαμηστε με. ινγκολεμο δες

εχω τα drums 2box. με γαμηστερο εγκεφαλο. μαλλον οτι καλυτερο υπαρχει. το θεμα ομως ειναι να μπορω και να τον δουλεψω τον γαμημενο. βοηθειαααααααααααα

συνδεω το πισι με τον εγκεφαλο με ενα καλωδιο Midi to usb.η ακρη με το μιντι εχει ενα μιντι ιν και ενα μιντι αουτ

εχω δοκιμασει και τους 2 τροπους. δηλαδη τον ακροδεκτη του καλωδιου μιντι ιν, να τον βαλω στην υποδοχη μιντι αουτ του εγκεφαλου, και το αναποδο
σε καμια περιπτωση ομως δε πηρα σημα. χρησιμοποιησα το προγραμμα reaper. του εβαλα το ινπουτ usb device, το εβαλα στο τσανελ 10 που ειναι για τα ντραμς, και βουαλα

πηρα τα αρχιδια μου. τιποτα

μια βοηθεια περικαλω. αν καποιος ξερει καποιο προγραμμα αλλο και ξερει να με καθοδηγησει σε αυτο πολυ ευχαριστως να δοκιμασω αλλο προγραμμα. vst βιβλιοθηκες και μαλακιες, δε θελω, ο εγκεφαλος εχει τουμποανα ηχους μεσα, απλα ηχογραφηση σε μιντι θελω. και ειδικοτερα θα ηταν ακομα καλυτερο αν βοηθησετε να ηχογραφησω σε διαφορετικα καναλια το καθε πιατινι τομ κτλ κτλ. ή ετσω τα πιατινια ολα σε ενα καναλι και τα υοπολοιπα ολα σε αλλο καναλι

αυτα

αισθανομαι που χαζος. γαμω την τεχνολογια

επισης αν το παιξω ανθρωπος των σπηλαιων και βαλω το μπ3 ρικορνερ μου στην εξοδο των ακουστικων και γραψω απο εκει σε wav, μπορω καπως να βαλω ολα τα πιατινια στο λεφτ τσανελ και τα υπολοιοπα στο ραιτ?

θενξ