Quote Originally Posted by commissar View Post
ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη που τώρα θα γίνω ο μαλάκας της υπόθεσης, αλλά έχω μια απορία.

το όλο θέμα ήταν ότι η "κυρία" Κ****** ********* είδε με κάποιο τρόπο το θρεντ και απείλησε με μηνύσεις ή ήταν πιο πολύ σε φάση "έλα ρε συ τώρα να πούμε, σβήσε το θρεντ, δε θέλω να φαίνεται το όνομά μου εκεί πέρα" κλπ εν μέσω μπύρας και γενικού fun?

ξανά συγγνώμη, αλλά όταν χρειάζεται να κάνω edit κάποιο ποστ στο οποίο απλώς αναφέρω ένα όνομα μιας τύπισσας που γράφει σε ένα έντυπο, χωρίς να βρίζω ή κάτι τέτοιο αλλά απλά επειδή έτσι της κάβλωσε, στραβώνω λίγο.

βάλτε και καμιά υποσημείωση στο banner "όλα τα ονόματα που αναφέρονται στο forum είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα".
Ειλικρινά δε νομίζω ότι έχει νόημα να μπούμε σε λεπτομέρειες. Απλώς ειπώθηκε (μέσω κοινού γνωστού) από άτομο του οποίου το όνομα αναφέρθηκε στο thread ότι υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο thread και αν μπορώ να κάνω κάτι, γιατί δεν υπάρχει λόγος να φτάσουμε σε μηνύσεις κλπ. Φυσικά, εγώ κάνω απλώς hosting στα σχόλια, άλλωστε εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να ελέγχω μερικές εκατοντάδες σχόλια που δημοσιεύονται καθημερινά, οπότε αν κάποιος θίγεται από κάποιο σχόλιο μπορεί με παρέμβαση εισαγγελέα να απαιτήσει να μάθει την ip αυτού που έκανε το σχόλιο. Τα forums δηλαδή μοιάζουν τεχνικά περισσότερο με blogs όπου τη βασική ευθύνη έχει ο σχολιαστής και αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και δικαστικό προηγούμενο. Βέβαια δε θα μου άρεσε και να έρθω στη θέση να αναγκαστώ να δώσω κόσμο για κάτι τόσο ηλίθιο. Από την άλλη, επειδή έχω μια ηλίθια ευαισθησία με την ελευθερία του λόγου στο er, ούτε μου φάνηκε σωστό να κάνω edit στα σχόλια κάποιου χωρίς να ενημερώσω. Αυτό που έκανα μου φάνηκε το πιο ειλικρινές και δίκαιο προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές υπό τις παρούσες συνθήκες.