Results 1 to 9 of 9

Thread: MLS

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    lcsgp FIXXXER's Avatar

1 στους 8 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Default MLS

Επειδη ζηλεψα απο τον Mitsmann, και επειδη ηθελα να εχω κι εγω ενα τοπικ για μια λιγκα με μια ομαδα που στηριζω,
    και επειδη φετος η πολη μου εχει καλη ομαδα, θα κανω κι εγω το παρον τοπικ.

Λοιπον, η ομαδα φυσικα ειναι οι New York Red Bulls, με σημα τον κοκκινο ταυρο. Φετος εχει την ατυχια (?) να εχει προπονητη τον γνωστο σε μας Hans Backe (!). Δεν πτοουμαστε ομως, καθως το ροστερ εχει τους εξης αξιοσημειωτους παικτες:

1. Thierry Henry
    2. Rafa Marquez
    3. Jan Gunnar Solli, γνωστος απο Rosenborg που τον αγαπαμε
    4. Juan Agudelo, ανερχομενο ταλεντο με αμερικανικη υπηκοοτητα
    5. John Rooney, μικρος αδερφος του Wayne, κατευθειαν απο Μακλσφιλντ
    6. Luke Rodgers, ΚΑΡΑΦΛΑΣ Αγγλος με τιμιο παρελθον σε Σριουσμπερι, Γεοβιλ, Κρου, Νοτς Καουντι και γαμαει οσο τον εχω δει, δυστυχως μονο σε εκτεταμενα στιγμιοτυπα αρκετων αγωνων, γιατι πολυ προσφατα αρχισα να ποναω την ομαδα. Off the pitch he has courted controversy as a "bad boy" figure, coming into conflict with managers, opposition players, and the general public.

Στο παρελθον εχουν τιμησει τη φανελα της ομαδας οι γνωστοι απο τα Πανινι κυριως και το World Cup 1994, Alexis Lalas, Tab Ramos, Claudio Reyna, Tony Meola οπως και οι Lothar Mattheus, Juan Pablo Angel, Youri Djorkaeff, Roberto Donadoni, Tim Howard, Andrzej Juskowiak...

Η ομαδα στην αρχη της σεζον (Μαρτιος 2011 - Νοεμβριος 2011) βρισκεται στην τριτη θεση συνολικα με 11 βαθμους (3Ν-2Ι-1Η), αλλα στην πρωτη θεση της Ανατολικης περιφερειας, καθως εχουν παρομοιο συστημα με το ΝΒΑ και μετα το τελος της κανονικης διαρκειας θα πανε σε playoffs. Στα 15 χρονια που υπαρχει ο θεσμος, οι New York Red Bulls εχουν μολις μια παρουσια σε τελικο, στην οποια εχασαν.

Eδω η μεγαλη νικη με 4-0 στην εδρα της μισητης D.C. United μολις πριν μια βδομαδα, με δυο γκολ απο τον Thierry Henry, o oποιος πηρε μπροστα επιτελους. Στηριχτε οσοι γουσταρετε, μισηστε οσοι ειστε haters.

Last edited by FIXXXER; 24-04-2011 at 11:56.

Tags for this Thread