Results 1 to 15 of 215

Thread: όσοι υποστηρίζετε ομάδες

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Senior Member

Default όσοι υποστηρίζετε ομάδες

γιατί το κάνετε; σας σκάει ποτέ η σκέψη "ρε φίλε, είμαι οπαδός μιας επιχείρησης, κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη μου"; σκέφτεστε ποτέ ότι η τάδε ή η δείνα ομάδα δεν διαφέρει σε τίποτα από την τάδε ή δείνα επιχείρηση που παράγει τσίκλες, σοκολατίτσες ή χαρτί περιτυλίγματος; έχετε σκεφτεί ποτέ να φορέσετε φανέλα ΜΠΑΡΜΠΑΣΤΑΘΗΣ ή SOFTEX; αν όχι τότε γιατί φοράτε του γαυρου και του βάζελου; σας χαλάει ο μπαρμπαστάθης ή η softex; επίσης, αν η CocaCola αλλάξει τη σύνθεση του πολυαγαπημένου μας αναψυκτικού θα εξαπολύετε και πάλι μύδρους εναντίον της διοίκησης της CocaCola ώστε να επαναφέρει την πρηγούμενη μαγική συνταγή; θα απαιτήσετε αλλαγή προέδρου; θα κάνετε πορείες στο κέντρο; θα πείτε στον ιδιοκτήτη "πούλα-φυγε"; τι; γενικά την παλεύετε;

παλιά είχα ενα γνωστό που ήταν fan του mega channel. γούσταρε ρε παιδί μου, πως το λένε; ήταν οπαδός. έκραζε και τον ant1. τώρα γιατί να είναι αυτός ο περίεργος και εσείς οι φυσιολογικοί;
    Last edited by ubu; 15-11-2010 at 21:05.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.