Quote Originally Posted by H. View Post
Quote Originally Posted by wurst View Post
ισχυει, παιρνουν δικηγορους κυριως (εγω δεν ηξερα καν για δικαστικους υπαλληλους)
και παιρνουν χοντρα λεφτα επισης με το δεδομενο οτι εκλογες ειναι 2 μερες.. πανω απο χιλιαρικο
υπαρχουν 2 γραμματεις και ο καθενας παιρνει ενα κατοσταρικο για καθε κυριακη ξεχωριστα, το οποιο δεν τον χαλαει κιολας νομιζω.
Παντελώς καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Ο γραμματέας είναι συνήθως ένας, ενίοτε κανένας για κάποιες πρωινές ώρες σε κάποια τμήματα. Και το ένα κατοστάρικο για αυτά που κάνει ο γραμματέας είναι απλά δίκαιο. Όλο το σκατό τρώει στο τέλος, όλα τα βιβλία αυτός τα γράφει (και αυτό αν δεν το έχει κάνει κάποιος δε μπορεί να καταλάβει πόσο ΠΗΞΙΜΟ είναι).

Καταλαβαίνω ότι η ΚΟΙΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ είναι ότι είναι δικηγόροι οι πρόεδροι των τμημάτων, αλλά δεν είναι έτσι. Και παίρνει (ή έστω έπαιρνε) 500 - per Κυριακή βέβαια. Ψάξτε τα λίγο καλύτερα.

θα ειμαι γραμματεας την κυριακη λες να μη ξερω ποσοι θα μαστε?
οι γραμματεις γι αυτες τις εκλογες ειναι 2. αλλο αν καποιοι μπορει να μη παιρνουν. καθε δικαστικος αντιπροσωπος εχει το δικαιωμα να παρει δυο.
και το τι θα κανει εναποκειται στον δικαστικο αντιπροσωπο. ακομα και να τον τρελαινουν στο γραψιμο οπως λες, τα 100 ευρω για μια μερα ειναι τελεια, εγω δε νομιζω να μπορουσα να τα βγαλω αλλιως μεσα σε μια μερα..
και δε σκαβει κιολας, ημαρτον...