αν γνωριζει κανεις απο blackberry θελω λιγη βοηθεια plz.

καταρχας το μοντελο ειναι storm 9500 και επειδη δεν εχει τυχει να ασχοληθω στο παρελθον,δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει αν και "κλειδωμενο" στη vodafone να παιζει ναι μεν με cosmote wap(μεσω mini opera) αλλα ταυτοχρονα να μην λειτουργει(σταματαει στην συνδεση στο internet) καμμια official εφαρμογη.
επισης πως γινεται να σβησω τις επαφες στην μνημη του κινητου(δεν βλεπω καποιο option σε πρωτη φαση),που μπορω να αλλαξω ρυθμισεις ηχου (περα απο το απλα να θεσω ringtone καποιο mp3 πχ,ενταση,fade in,ηχος μηνυματος κτλ)
α και γιατι δεν μπορω να δω ποια ηταν η τελευταια αναπαντητη κληση και γιατι ενω το date/time ειναι ρυθμισμενο σωστα μου βγαζει κατι ακυρα οπως Χ αυγουστου κτλ στις αναπαντητες.

τελος,μπορω να περασω 3rd παρτυ εφαρμογες(alx files) με αλλον τροπο πλην του official desktop manager του?μου ζηταει υποχρεωτικα ανανεωση σε νεο OS,πραγμα που δεν με αφηνει να το κανω ουτως ή αλλως με καρτοκινητη cosmote.

'στω

p.s. το τηλεφωνο το ειχε αγορασει ο αδερφος μου μεταχειρισμενο,οποτε δεν μπορω να ξερω τι "πειραγμα" εχει δεχτει αρχικα.