xunw
Βοήθεια πλιζ
η υπέροχη σύνδεση Wind με πετάει απτο ίντερνετ κάθε 10 λεπτά
και ενώ προσπαθεί να ξανασυνδεθεί μου πετάει το εξής:
"Σφάλμα 651.Το μόντεμ(ή άλλη συσκευή σύνδεσης)ανέφερε ένα σφάλμα."
αλλά εν τέλει συνδέεται πάλι
σε Windows 7 όλα αυτά
γίνεται σε win xp να βάλω κάπως τον υπολογιστή να κλείσει μόνος του μετά από κάποια ώρα;
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
γινεται απο cmd, αλλα δεν θυμαμαι την εντολη τωρα. Κατεβαζεις το PC autoshutdown και κανεις δουλεια
edit: πας στο Run, γραφεις cmd. Στο παραθυρο που ανοιγει γραψε : shutdown -s -t x (κενο μεταξυ τους και x= σε ποσα seconds θες να κλεισει το pc).
για ακυρωση της εντολης shutdown -a
Last edited by Heimaa; 12-05-2010 at 04:00.
Εξωκοινοβουλευτικό Μπλάκμεταλ
kapoios pou exei mac mporei na mou pei giati paei toso arga otan stelnw arxeia to msn for mac?
pera apo ta apeira kollimata pou exei pou de 8a sxoliasw.
πως βλεπω την συνολικη ταχυτητα που τρεχει το μοντεμ μου αυτη την στιγμη?
γιατι εκαναν μαλακια εμαθα! ανεβασαν ολες τις οχταρες πιο πανω,σημερα δεν μπορουσα να συγχρωνιστω και τωρα σερνεται!
24αρα εχω
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Δε το χρησιμοποιώ, αλλά και στα Windows πάντα η αποστολή αρχείων μου ήταν αργή. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να δοκιμάσεις το Adium.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
κι εγω!
ελπιζω να επανελθω συντομα στα 2 ποστς τον μηνα!
οταν ο πατον γινει ο αμερικανος αγγελακας!