οΟ
οΟ
Ξανακούγωντας το ανακαλύπτω ότι αυτό το εξαιρετικό επτάιντσο της χρυσής περιόδου του aaron funk (03-05) είναι ουσιαστικά απροκάλυπτο ξύλο σε: operation mindcrime, a social grace, awaken the guardian.
oreo den einai ?
Last edited by Fireknight; 09-04-2010 at 00:06.
the game is the game
ελα ρε γούστα είναι αυτά![]()
I'll bury you in your god's fucked garden
Εκνευρίζομαι διότι είχα γράψει μια τεράστια παράγραφο και πάτησα καταλάθος ένα κουμπί και με πήγε αλλού, και άμα τη επιστροφή μου είχε χαθεί το κείμενο, γαμώ το φόρουμ μέσα. Έγραφα για τους Napalm Death και κατά πόσο το "Scum" έδερνε τους queensryches της εποχής, και υπερθεμάτιζα το ποιόν του αρχικού roster των Napalm Death σε σχέση με ό,τι επρόκειτο να επακολουθήσει, και αν οι Godflesh και οι Cathedral ήταν τα πρώτα παιδιά, ο Mick Harris (όχι ο Mitch Harris) ο τυμπανιστής ξεκινά το 1991 τους Scorn παρέα με τους μισούς Napalm Death της εποχής, αλλά όταν ο Broadrick και ο Bullen πουλεύουν, έρχεται ο James Plotkin! Εδώ έχουμε ένα ισχυρότατο και σοβαρότατο industrial-οειδές μείγμα από triphop/dub και drum 'n bass, με τέτοιο τρόπο που μου δείχνει πως όλοι ανεξαιρέτως οι τύποι που έγραψαν το SCUM, ένα καταπληκτικό δίσκο ορόσημο του σκληρού ήχου των 80's, ήταν μουσικάρες και καλλιτεχνάρες, και είχαν Όραμα για αυτό που ήθελαν να κάνουν, και ευφυία και σχέδιο και αισθητική, ενώ στο heavy metal ο μόνος που πάλευε στα χωράφια αυτά (και τα κατάφερνε εξίσου καλά) ήταν ο Warrior με τους Apollyon Sun.
Οι Scorn έβγαλαν αρκετά albums, αλλά εγώ προτείνω το "Ellipsis" που πρόκειται για remixes άλλων καλλιτεχνών στους Scorn, μεταξύ άλλων συμμετέχουν οι Coil, ο Bill Laswell και οι Autechre.
![]()
Πρότεινε κάτι των scorn που δεν είναι remixes άλλων.
Scorn - Evanescence
sneak peak
Επιφυλάσσομαι επειδή αρέσουν στον μινιμιν, αλλά θα τσεκάρω.
Το από πάνω είναι συμπαθές.
Α ωραία, καρχαρτ και μινμιν πουλάω αυθεντικό το συλλεκτικό και σπανιότατο zander (cd) - 25 εουρος. Τιμή συζητήσιμη.
Γαμάει την dubstep σας![]()
Last edited by ikonoklast; 10-04-2010 at 13:48.
Έχει μέλη napalm death ρε φίλος.
Στο discogs υπάρχει στη ζελατίνα του τέσσερις λίρες, και λέει και "make offer" από κάτω. Κερνώ μπύρα αν θες, αλλά όχι guiness!