Page 87 of 102 FirstFirst ... 3777858687888997 ... LastLast
Results 1,291 to 1,305 of 1519

Thread: Champions League 2009-2010

Vic Ford Prefect's Avatar

Quote Originally Posted by regularpaul View Post
    φορδ τα χουμε ξαναπει περι ερικ καστελ αλλα οχι για αυτη τη σουταρα νομιζω!
    λες αυτο που ειναι καπου στον παγκο με πολιτικα ρουχα και του ρχεται το τοπι κλπ?
    ΕΠΟΣ
    E, λέω για τη φάση στην αλάνα που μόλις έχει πάρει την καινούργια μπάλα στους Παμπλίτος γιατί τους πάτησε την δικιά τους με το αμάξι. Και την δοκιμάζουν κάνοντάς του σέντρα με στημένο τον πιτσιρίκο στο τέρμα. Τα παιδιά σχολιάζουν ότι θα τα κάνει σκατά ο Έρικ γιατί κάθεται σαν παλούκι και μετά το παλούκι τελευταία στιγμή ζωντανεύει, τραβάει ένα βολ-πλανέ και φέυγει βολίδα κάτω από τα πόδια του πιτσιρίκου στο τέρμα που δεν πρόλαβα να καταλάβει τι έγινε. Επόμενο καρέ οι Παμπλίτος με ανοιχτό στόμα. Έπος ιντίντ!

Πάω να ψάξω νταουνλόουντ.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Vic Ford Prefect's Avatar

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ... Μπλαστ φρομ δι παστ! Έχω να δω αυτήν την εικόνα 20ετία τουλάχιστον!

42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Practice What You Preach GuardianOfIvorytower's Avatar

My Mission will save the World.
    But I'm still chasing time.
    Vanity...definitely my favourite sin.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Quote Originally Posted by MaX Payne View Post
    και η μπαρτσελονα ηταν χωρις πουγιολ,πικε,ινιεστα,ζλαταν
    οι τραυματισμοι μεσ στο παιχνιδι ειναι ο ΡΦΠ λειπει μηνες ο ραμσει δεν ειναι και βασικος και γενικα τοσα χρονια μαυτους παιζει τι εχει κανει ο αρσεν
    ειναι λιγος για ευρωπη
    Ρεσιτάλ καθυστέρησης.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Senior Member Griffith's Avatar

ότι βλακεία ήταν να ακουστεί ακούστηκε.
    πήγαμε, παίξαμε το παιχνίδι μας όπως πάντα (ειδικά με έναν αντίπαλο που έχει μια ανάλογη ιδέα για το ποδόσφαιρο) και όπως και έπρεπε γιατί γι'αυτό μας αγαπάμε και μας σέβονται και χάσαμε από έναν υπερπαίχτη και μια καλύτερη ομάδα.στον άρχοντα της "τακτικής" μουρίνιο εύχομαι ένα ασάλιωτο γαμήσι ή ακόμα καλύτερα έναν ινιέστα στο 93' να ψάχνει τα υπογλώσσια.
    στα του ματς σαφώς ανώτεροι οι μπλαουγκράνα προφανώς, μόνος διασωθέντας ο γουώλκοτ, ο μπέντνερ φτωχός πλην τίμιος αλλά αυτό το φίδι από αυτή την τρύπα δεν θα έπρεπε να το βγάλει αυτός, ας όψονται οι τραυματισμοί.
    για τον βενγκέρ θα ήθελα να ήξερα που φταίει αυτός που έχει 5/11 βασικούς τραυματίες (και για μας έχει άλλο ειδικό βάρος αυτό η αλήθεια είναι) και που νασρί/ροζίτσκι που έπρε να πάρουν το ματς πάνω τους τους κατάπιε το γήπεδο.
    παρότι με εκνευρίζει λίγο που ο γκουαρντιόλα (μάλλον) θα κάνει το ανεπανάληπτο σερί, το οικοδόμημα μπαρτσελόνα παρόλαυτα είναι αξιοθαύμαστο και το αξίζει.αυτά.
    Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
    serve me the sky with a big slice of lemon.

Senior Member MaX Payne's Avatar

δεν λεμε οτι δεν ειναι καλος προπονητης η' δεν βγαζει παιχτες η' δεν εχει παιξει μπαλαρα η αρσεναλ κλπ
    αλλα δεν ξερει να παιζει αμυντικα, να αλλαξει την τακτικη του και τετοια να παρει αποτελεσμα να περασει να φτασει να παρει κανα τροπαιο

στο ιδιο ματς που μου λετε για απουσιες οι αλλοι επαιζαν χωρις 4 βασικους και εβαλε μονος του ο μεσι 4 υποτιθεται εισαι σαν αρσεναλ στο ιδιο επιπεδο δεν εισαι χεταφε να τρως 4
    σου λειπουν καποιοι αλλαξε την τακτικη σου κανε κατι μην τρως 4 και μετα μας λες παιχταρας ο μεσι ε χαιρω πολυ

κουπα στην ευρωπη ο βενγκερ δεν εχει παρει ο μεγαλος ζοζε εχει 2

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Το βασικό πρόβλημα της Arsenal ήταν οι τραυματισμοί, που λόγω έλλειψης τόσο καλών εναλλακτικών είναι όντως πολύ σημαντικοί. Από 'κει και πέρα προφανώς μπορείς να συζητήσεις για το αν έπρεπε να παίξει με την άμυνα τόσο ψηλά π.χ, αλλά είναι αυτό που λέει ο Griffith, έτσι έχει μάθει να παίζει και γι' αυτό την συμπαθεί όλος ο κόσμος. Η Barcelona νομίζω μέσα στο Λονδίνο έπαιξε καλύτερα, απλά χθες είχε σε απίστευτη βραδιά τον Μέσι. Λογικά ναι πάλι θα το πάρει, απλά με την Ίντερ περιμένω να γίνουν μεγάλα ντέρμπι, ειδικά με το πρώτο ματς στην Ιταλία (ο Μουρίνιο αν δεν κάνω τρομερό λάθος, δεν έχει αποκλειστεί ΠΟΤΕ όταν κέρδισε το πρώτο ματς). Έχω περίεργεια πως θα αντιμετωπίσει φέτος μια ομάδα που θα παίξει εντελώς κλειστά με αντεπιθέσεις και σκληρά, ωραίο ζευγάρι όπως και να 'χει. Μεγάλο ματς και το Γιουνάιτεντ - Μπάγερν σήμερα, η Λυόν πλάκα πλάκα έχει ευκαιρία να πάει τελικό.

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

οι αρσεναλικοι θυμιζουν γριες! το μονο που σας νοιαζει ειναι αν σας συμπαθουν οι αντιπαλοι και οι περιφανεια σας ειναι οτι δεν κλειστηκατε μεσα στο καμπ νου!
    προπονηταρας ο βενγκερ αλλα κακα τα ψεματα η μπαρτσα ειναι πολλα επιποδα μπροστα στους παιχτες! ουτε πουγιολ εχει,ουτε μεσι,ουτε τσαβι,ουτε ινιεστα!
    περιμενουμε τακτικη μουρινιο αλλα ελπιζουμε να χασει 10-0 να τον διωξουν και να παει λιβερπουλ να την κανει ομαδα!
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

γκεστάλ nothingman's Avatar

και οι ανελέητες παπαριές σε αυτό το τόπικ συνεχίζονται με καταιγιστικό ρυθμό. είναι λίγος ο βενγκέρ λέει ο ένας και το μόνο που μας νοιάζει είναι η αποδοχή από τους φίλους του αθλήματος λέει ο άλλος.

πέρα από τις απουσίες των γνωστών βασικών φανπέρσιδων και τσεσξ και αρσαβιναίων, του έλειπε ο Γκαλλάς (βασικός αμυντικός), ο Κάμπελ (ο μόνος σοβαρός στόπερ που μας έχει απομείνει, ήταν ανέτοιμος στον πάγκο), ο Τζουρού (η πρώτη εναλλακτική λύση στα στόπερ στην αρχή της σαιζόν) και ο Σονγκ (που αν ήταν καλά θα έπαιζε δίπλα στο Βερμάλεν σίγουρα) και τελικά έπαιξε ο Σιλβέστερ Ανφάνγκ, η 2.0 βελτιωμένη έκδοση του πολυαγαπημένου Ζινεντίν Συγκάν, που το μόνο που έκανε σε όλο το ματς ήταν το 1-2 με το Μέσσι στην ισοφάριση. με Γουόλκωτ, Νασρί, Ροζίτσκυ να μην έχουν συμπληρώσει δέκα συνεχόμενες προπονήσεις όλη τη σαιζόν και Κλισύ και Μπέντνερ να έχουν βρει πατήματα μετά τους δικούς τους τραυματισμούς εδώ και ένα μήνα περίπου. κοιτάμε και πέρα από τις "απουσίες βασικών".
    να αλλάξει την τακτική του να παίξει πως δλδ; για να περάσει η Άρσεναλ ήθελε οπωσδήποτε γκολ. εγώ σου λέω πως και μετά το 0-1 να γυρίσουν όλοι πίσω ταμπούρι γιτζάκ σουμ προοδευτικάρα. με ποιους; να μαρκάρουν χώρους ο Ντενίλσον και ο Ροζίτσκυ; εδώ αμφιβάλλω αν μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο ο Ντιαμπύ.

μόνο καύλα και συγκίνηση για αυτή την ομάδα. σε μια σαιζόν με εξωφρενικά πολλούς τραυματισμούς, μετά από ένα καλοκαίρι που πούλησε το καλύτερό της αμυντικό και τον καλύτερό της επιθετικό σε μια ομάδα που στα χαρτιά είχε σα στόχο ουσιαστικά να πάρει τη θέση της Άρσεναλ στην 4άδα της Αγγλίας (για να καλύψει τελικά μόνο το ένα κενό με τον Βερμάλεν), μετά από μια σαιζόν όπου είχε μείνει εκτός πρωταθλήματος από τον Νοέμβρη και εκτός στο ΤσΛ μετά από δυο πολύ άσχημα παιχνίδια με τη Γιουνάιτεντ (δεν ξέρω πόσοι τα θυμούνται αλλά όσο ειρωνικό ήταν το "άντρες εναντίον παιδιών" του Εβρά, άλλο τόσο αληθινό είχε φανεί), η Άρσεναλ λοιπόν κατάφερε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα περίπου μέχρι τέλους (μέχρι το ματς με την Μπέρμινχαμ πιο συγκεκριμένα) και να κοντράρει όσο τέλος πάντων γινόταν την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης (εγώ και στο 3-1 το πίστευα ότι γινόταν αλλά εγώ είμαι και λίγο νούμερο) παίζοντας όλη τη σαιζόν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι παραπάνω για φέτος. για του χρόνου είναι μια άλλη ιστορία στην οποία δε χωρούν οι όποιες δικαιολογίες τύπου "ναι μα δώκαμε το Φάμπρεγας".
    μόνο καύλα όμως για τα φετινά.
    και συγκίνηση.

ααα, και dress like tottenham, play like tottenham.-
    Last edited by nothingman; 07-04-2010 at 20:01.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

Ρούνει βασικός λέει, wtf

sex drugs n' pick n' roll wino's Avatar

Quote Originally Posted by Kelldorain View Post
    Ρούνει βασικός λέει, wtf
    wat????

edit:
    krima alla me 10 paixtes, rooney traumatia kai scholes e3w den ginotan
    van buyten gamw to spiti sou na sou spasoun to podi opws tou eduardo kai tou larsson mazi
    Last edited by wino; 07-04-2010 at 23:50.
    Vicariously I live while the whole world dies
    Much better you than I

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Ρομπεν από τα παλιά. Τι του έχωσε..
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Τεράστιος. Τεράστια κι η νετ που πέταξε διαφημίσεις χωρίς να 'χει τελειώσει.
    Πόσα χρόνια πριν ήταν τα τελευταία ημιτελικά χωρίς αγγλική ομάδα; Πάντως πάρα πολύ ωραία ματς αυτό το διήμερο.

Senior Member MaX Payne's Avatar

απο το 02-03 χωρις αγγλικη
    και 5 χρονια ειχε τελικο με αγγλικη

Συνεργάτης Β. Τσιβιλίκα Kaserinos's Avatar

Εγω δεν εχω παραπονο φετος..Τις 3 απο τις 4 τις γουσταρω καργα...
    Μεγιστη καβλα η Μπαρτσα παραμενει ομως...Εναν τελικο για την Λυον, τον θελω παντως...