Page 34 of 40 FirstFirst ... 243233343536 ... LastLast
Results 496 to 510 of 599

Thread: What Really Grinds My Gears

ρινς antimusic's Avatar

πρέπει να παραδεχτείτε οτι οι πιο εντυπωσιακοι ρακεταδόροι είναι οι σαραντάρηδες κοιλιά - καράφλα - μαγιώ-βρακί - τίγκα έγκαυμα/μαύρισμα, που είναι βέβαια οι τρέντηδες αλλά με +είκοσι χρόνια εμπειρία.

δεν ασχολούμαι, πιο πολύ μου τη σπάνε οι γυναίκες τους που φωνάζουν στα μαλακισμένα παιδιά τους δίπλα μου.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

File Fixxxer,
    Vre peronospore. Egw prwta ap'ola apofeugw ton poly kosmo sthn paralia.Anyway, den pinw kafe sthn paralia. persi epsaxna kapoio therino endima(yparxei analogo thread!) alla na mhn einai dixala.1-0
    VRE MPAKALIARE, "Egw paw se eidiko xwro pou exei grammes sthn ammo, mhxanhma pou dinei mpalakia kai enan pakistano na sou katharizei tis raketes kai na pianei to mpalaki otan paei makria sto nero" blablabla. 2-0
    eisai stn paralia "TOK TOK TOK TOK TOK TOK TOK TOK TOK AAAAX MALAKABLABLABLA TOK TOK TOK TOK TOK" 3-0
    "e mporw na perasw apo ta gamhmena gipeda sas kapws na kanw k gw mia voutia?" 4-0
    DLD TI?
    xarizei h omada.
    Μπλε

lcsgp FIXXXER's Avatar

Οφσαιντ το πρωτο, πεναλτι εκτος περιοχης το δευτερο και αδικη κοκκινη, αυτοι ειστε, παραγκα

eisai fixxxer.
    Μπλε

Λοιπόν είστε 1-1 γιατί και το τσιγάρο στην παραλία είναι όντως για πολύ ξύλο, αντί να εισπνεύσεις θαλασσινό αεράκι εισπνέεις μάρλμπουρο, επίσης σχεδόν όλοι οι καπνιστές βλέπουν την παραλία ως ένα τεράστιο τασάκι που κακώς πολύ κακώς μένει ανεκμετάλλευτο
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

να πεθάνουν οι φορτηγατζήδες που δε φοράνε αλυσίδες όταν χιονίζει
    Rock or Nothing

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Λοιπόν είστε 1-1 γιατί και το τσιγάρο στην παραλία είναι όντως για πολύ ξύλο, αντί να εισπνεύσεις θαλασσινό αεράκι εισπνέεις μάρλμπουρο
    μη θεωρήσεις ποτέ τον εαυτό σου υπερβολικό!

satan was a lez

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Λοιπόν είστε 1-1 γιατί και το τσιγάρο στην παραλία είναι όντως για πολύ ξύλο, αντί να εισπνεύσεις θαλασσινό αεράκι εισπνέεις μάρλμπουρο, επίσης σχεδόν όλοι οι καπνιστές βλέπουν την παραλία ως ένα τεράστιο τασάκι που κακώς πολύ κακώς μένει ανεκμετάλλευτο
    αστείο ποστ ε.

Ήμουν το Δεκέμβρη στο πρώτο νεκροταφείο και είχε πεθάνει ένας φίλος και ήμουν χάλια και δεν βλεπόμουν και δεν μπορούσα να πιστέψω γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, και κάθομαι μετά να πιω τον ελληνικό και το κονιάκ, και ανάβω ένα τσιγάρο δίπλα στην οικογένεια του αποθανόντα, οι οποίοι σχεδόν είχαν πεθάνει και αυτοί, δεν μπορούσαν να κλάψουν άλλο, αλλά μπορούσαν να καπνίσουν, και μετά ήρθες εσύ και είπες "σας παρακαλώ, εδώ είναι εσωτερικός χώρος, δεν επιτρέπεται, σβήστε σας παρακαλώ το τσιγάρο σας". Το σκέφτηκα φευγαλέα εκείνη τη στιγμή μάλιστα, επειδή το μάτι μου έπεσε σε ένα γιγάντιο απαγορευτικό καπνίσματος, το σκέφτηκα που λες, που αλλού μπορεί να εμφανιστεί δίπλα σας ένας ντράγκονλορντ να σας σπάσει το παπάρι; Εκείνη τη στιγμή; Στην παραλία που πίνετε τον φραπέ σας στις διήμερες διακοπές σας; Όταν μετά το ΣΕΞ ξαπλώσετε ανάσκελα και ανάβετε το Εκείνο το Τσιγάρο, ξεμυτά ένα δρακοκεφαλάκι κάτω από το κρεβάτι και φωνάζει "μα είναι δυνατόν να καπνίζεις σε κλειστό χώρο;" , ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΒΗΣΕΙΣ ΡΕ ΝΤΡΑΓΚΟΝΛΟΡΝΤ ΝΑ ΠΟΥΜΕ;

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

έχω λιώσει.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

Quote Originally Posted by carheart View Post
    ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΒΗΣΕΙΣ ΡΕ ΝΤΡΑΓΚΟΝΛΟΡΝΤ ΝΑ ΠΟΥΜΕ;
    το τελευταίο

satan was a lez

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

Quote Originally Posted by carheart View Post
    αστείο ποστ ε.

Ήμουν το Δεκέμβρη στο πρώτο νεκροταφείο και είχε πεθάνει ένας φίλος και ήμουν χάλια και δεν βλεπόμουν και δεν μπορούσα να πιστέψω γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, και κάθομαι μετά να πιω τον ελληνικό και το κονιάκ, και ανάβω ένα τσιγάρο δίπλα στην οικογένεια του αποθανόντα, οι οποίοι σχεδόν είχαν πεθάνει και αυτοί, δεν μπορούσαν να κλάψουν άλλο, αλλά μπορούσαν να καπνίσουν, και μετά ήρθες εσύ και είπες "σας παρακαλώ, εδώ είναι εσωτερικός χώρος, δεν επιτρέπεται, σβήστε σας παρακαλώ το τσιγάρο σας". Το σκέφτηκα φευγαλέα εκείνη τη στιγμή μάλιστα, επειδή το μάτι μου έπεσε σε ένα γιγάντιο απαγορευτικό καπνίσματος, το σκέφτηκα που λες, που αλλού μπορεί να εμφανιστεί δίπλα σας ένας ντράγκονλορντ να σας σπάσει το παπάρι; Εκείνη τη στιγμή; Στην παραλία που πίνετε τον φραπέ σας στις διήμερες διακοπές σας; Όταν μετά το ΣΕΞ ξαπλώσετε ανάσκελα και ανάβετε το Εκείνο το Τσιγάρο, ξεμυτά ένα δρακοκεφαλάκι κάτω από το κρεβάτι και φωνάζει "μα είναι δυνατόν να καπνίζεις σε κλειστό χώρο;" , ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΒΗΣΕΙΣ ΡΕ ΝΤΡΑΓΚΟΝΛΟΡΝΤ ΝΑ ΠΟΥΜΕ;
    δε βλεπεις δηλαδή καμια απολύτως διαφορά μεταξύ παραλίας, νεκροταφείου και τι κανεις στο δωματιο σου

μονοι σας γινεστε παρανοικοι
    Vielen Dank für alles was mal war

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

καλά τα λέει η enitharmon, άμα σου κάνει τσαμπουκάδες πούλα τα ulver στο ebay και κράτα μόνο το δικό μου.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Mazikeen Krux's Avatar

Οχι ρε όλα το ίδιο είναι ξεκόλλα.
    I'll bury you in your god's fucked garden

Κάρχαρτ δεν το είχα σκεφτεί έτσι, συγνώμη. Εγώ λέω να τα δικαιολογούμε και όλα με την πιθανότητα κάποιος να έχει χάσει μέλος της οικογένειάς του ή κάτι παρόμοιο, πχ ας μη βιαστούμε να κρίνουμε τον μπάτσο που ψέκασε το γλέζο προχτές, μπορεί το πρωί να του χύθηκε ο καφές από το μπρίκι
    Αλλά για να σου απαντήσω και πιο σοβαρά, γάμησέ μας τώρα, προφανώς και υπάρχει κατανόηση σε ανθρώπινο/προσωπικό επίπεδο σε κάποιον που έχει όντως κάτι (όχι ότι δε θα με ενοχλούσε και πάλι, αλλά θα πήγαινα εγώ έξω αν ο άλλος έχει χάσει το παιδί του και με ενοχλούσε ο καπνός του) αλλά αυτό από το "έχω κάθε δικαίωμα να κάνω τσιγάρο στην μπάρα με το ουισκάκι μου ή στην παραλία με τη φραπεδούμπα μου κι ας είναι κι άλλοι δίπλα" έχει μια κάποια διαφορά.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Απλά σου λέω πως είσαι υστερικός λίγο, και πως άμα είσαι σε μια παραλία γεμάτη ΤΑ μουνιά και είσαι στο καλύτερο σημείο και πσσσσ, ωραία παραλία παιδιά, και δεις έναν στα δέκα χιλιάδες μέτρα από εσένα, απόσταση ικανή να μηδενίσει οποιαδήποτε μυρωδιά καπνού θα μπορούσε να έρθει σε εσένα, ακόμα και αν δεν σηκωθείς να περπατήσεις δέκα χιλιάδες μέτρα για να του κάνεις παρατήρηση, φοβούμενος ίσως και τις πολλαπλές χρήσεις της λαβής της κάθε ρακέτας που θα παίζει κάποιος κάθυστερ (αλήθεια είναι), ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ θα ενοχληθείς, εκεί, στην ξαπλώστρα που πλήρωσες 7,90, που κάποιος άλλος θεωρεί δικαίωμά του να καπνίζει οπουδήποτε μέσα στην παραλία Σου, ακόμα και αν υπάρχει τασάκι δίπλα του, ή πετάει τις γόπες του μέσα σε ημιάδειο μπουκαλάκι (όπως εγώ, πχ), επειδή στις παραλίες, στα κλαμπς, και σε όλα τα μέρη που θες ή δεν θες να πας, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, πρέπει πρώτα να τονε γαμήσουν το παιδί και να πάει σε νεκροταφείο για να καπνίσει και να βιώσει την ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ που ένας ΝΤΡΑΓΚΟΝΛΟΡΝΤ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΠΑΡΟΤΙ ΝΟΜΙΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕΣΑ.

ΚΑΘΕ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥ.

Δεν είναι ωραία αυτή η υστερία, δεν βοηθά στις συνθήκες της ευνοϊκής συνύπαρξης των ανθρώπωνε.