Παράξενο, το έχω κάνει μόνο μια εβδομάδα.
Παράξενο, το έχω κάνει μόνο μια εβδομάδα.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Δεν ειπα οτι ημουν χρονια καψουρης με αυτα τα ποστ! Αντε αντε![]()
Ε ΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ;
Spoiler
odonian δεν είσαι μόνος σου.
Λεπόν, ντροπή και άισχος στους δικούς μας, πρώτο ημίχρονο παλευόταν, στο δεύτερο κωλοκάτσανε, αυτά τα ΧΕΒΙ ΜΕΤΑΛ που λέει ο Οδόνιαν είναι πούτσες μπλε, βαρεμένοι ήταν και είπαν ότι πάει τέλειωσε το ματσάκι, ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΕΣ. Μόλις φάγανε το δεύτερο στο 85, σε 5 λεπτά έκαναν 5 ευκαιρίες τα μαλακισμένα.
Μπάντοβιτς με απογοήτευσε. Εκεί που ήταν ορθολογιστής, μας γάμησε. Δηλαδή Ντιόγο. Στο 1-0 θα δώσεις ματς στον Ντιόγο; Ο Μήτρογλου μας έβγαλε μόνος του τον πρώτο γύρο και τον έχεις παγκίτη για τον μπουζουκόβιο; Μετά Ντομί. Ντομί ρε παιδιά, Ντομί, πονάει το μυαλό. Και για κερασάκι, Λεονάρντο. Ε, δεν περιγράφω άλλο. Λέμε για τις ζέλες ότι αυτοκτονούν, αλλά και εμείς δεν πάμε πίσω.
...και η τρελή ξενέρα του Σαββάτου, μας κάνει να βλέπουμε με Ζεν ηρεμία το χτεσινό, από απόσταση, δεν με νοιάζει πλέον, αν δεν νικάς Εργοτέλη μη σώσεις και το πάρεις και βλέπουμε ντέρμπυ υποστηρίζοντας πάοκ, γιατί από τους 2 καλύτερα ο πάοκ που θα κάνει δεκαετίες να ξαναδεί κορυφή. Λοιπόν, ο σεσημασμένος εγκληματίας έβαλε γκολάρα. Δεν αδικώ τον Τζόρβα, μέχρι να δω την μπάλα στα δίχτυα και εγώ νόμιζα ότι πάει άουτ και το έβλεπα και από πλεονεκτική θέση να πούμε. Ωραία και τα άλλα δύο. Συνολικά μοιρασμένο το ματς, Χ θα ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα αλλά ο Λέτος ήταν ο Λέτος που όλοι αγαπήσαμε και ευτυχώς η επιθετική δημιουργία του ζέλα περιορίστηκε σε δύο ασίστ του Σαλπιγίδη (και την καλή εκτέλεση του πιθηκούνη, άλλες 9 για τις μπεκάτσες τώρα μέχρι να κάνει μια καλή πάλι).
Ωραίο ματς, μπράβο και στις δύο ομάδες για το θέαμα που μας προσέφεραν, ευχαριστούμε βάζελο που μας κρατάει στο κόλπο, τι πρωτάθλημα είναι αυτό και τέτοια.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
...και από βάζελο. Ω, δι άιρονι!
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Αμα το χασουμε αυτο το πρωταθλημα απο το γαυρο θα παω να γινω ψαρας γαριδας στον παναμα. Οχι αλλο Καραγκουνη. Οχι αλλο Βασκο.
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
Παίδες ο Οντόνιαν απαντάει σε χρήστη που εξήρε το μέταλλο του γαυρου, επειδή κάνατε μερικές αυτονόητες νίκες. Αν νομίζετε ότι έχετε και φέτος το ατσάλι που είχατε άλλες χρονιές, εγώ πάω πάσο. Εδώ και καιρό χάνετε τα περισσότερα ματς που θα μπορούσαν να το αποδείξουν αυτό - παίζετε σαν εμάς, που έχουμε το άγχος του 1 στα 12. Αν το πάρετε, θα το έχει χάσει ο Παναθηναϊκός, όσο και αν κάτι τέτοια ενοχλούν τους μιτσμαννς.
Θες να τους δείρω??
if your heart holds any riches, lend a helping hand
Πώς ακριβώς προκύπτει ότι θα το έχετε χάσει εσείς; Όταν χάνετε βαθμούς εσείς είναι μαλακία σας αλλά όταν χάνουμε εμείς είναι λογικό; τι παπαριές είναι αυτές;
![]()
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Μόνο στην προσωπικότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών ελπίζω πλέον.Και με το καλό,μετά το νταμπλ,ο Καραγκούνης,ο Κατσουράνης και ο Σπυρόπουλος ας μην επιστρέψουν ποτέ από την Αφρική.
Мама Люба давай, давай, давай
εγω νομιζα πως μετα την τεραστια επιβλητικη συγκλονιστικη 5αρα με τον λεβαδειακο , πιστευα οτι ειχε βρει τα πατηματα του ο γαυρος.. αλλα αυτα τα παιδια ολο με απογοητευουν οταν παιζουν με κανονικες ομαδεςεμεις μπαλιτσα παιζουμε.. αποτελεσματα δεν παιρνουμε... αντε να το γυρισουμε σε κανα μισο μηδεν τσουκου τσουκου να τελειωνουμε.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Ή ας τον δώσουν δανεικό, αν ισχύουν αυτά που λένε για προτάσεις απο Βραζιλίες.