χαχα γυρνάς σπίτι κομμάτια πριν τις 2?
το πρώτο πράμα που λέω στον ταξιτζή είναι βάλε ραπτόπουλο και μετά που πάμε.
από που είσαι?
χαχα γυρνάς σπίτι κομμάτια πριν τις 2?
το πρώτο πράμα που λέω στον ταξιτζή είναι βάλε ραπτόπουλο και μετά που πάμε.
από που είσαι?
Last edited by asimoulis; 31-01-2010 at 02:21.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Εννοείς ότι 2 η ώρα είναι μια κακή ώρα για να είναι κανείς ήδη τύφλα; Έχω υπάρξει τύφλα όλες τις ώρες της ημέρας.
Και ναι, αν είσαι στουπί από νωρίς και γυρνάς σπιτι με ταρίφα, ο ραπτόπουλος είναι το τελευταίο σκαλοπάτι.
Θεσ/νίκη μένω. Από Κατερίνη.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Με ξενερωσατε... περιμενα καλυτερο. Τα πρωτα 3-4 λεπτα ηταν επικα και μετα ελεγε συνεχεια τα ιδια ρε γμτ. Με εξαιρεση τη λαμπρη ατακα εκει στο εβδομο λεπτο περιπου που λεει:
"Αντε να βρεις και κανα παικτη (του ΠΑΟΚ) που να παιρνει τρακοσα... τρακοσα παιρνεις μονο ο... (γελακι)... ο... ποιο να πω ρε γμτ, ποιος παιρνει τρακοσα... και ποιο να πω δηλαδη..."
εμένα μου άρεσε πάντως
έχει και αυτή τη διαφορά φάσης ήχου-εικόνας και έτσι όπως κουνάει τα χέρια του, από ένα σημείο και μετά είναι σα να βλέπεις το δελτίο ειδήσεων για κωφάλαλους με τον Πουλάκη.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
και ΚΛΑΜΑ ο Τσουκαλάς![]()
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Γκούτι μετά τον Τσουκαλά δεν πάει, αλλά:
ρε το μπούστη
ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
Spoiler
ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
Spoiler