Χ σ αγαπαω, Ντραμσικ σ εκτιμαω, αλλα το "μας κανετε ρεζιλι" (που μωρε?) ητο ατυχες σχολιο.
Χ σ αγαπαω, Ντραμσικ σ εκτιμαω, αλλα το "μας κανετε ρεζιλι" (που μωρε?) ητο ατυχες σχολιο.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Με τιμαει που εκατσα και διαβασα τα πρωτα 50 σχολια στο μπλογκ;
Τα υπολοιπα βαριομανε.
Εψαχνα μηπως απαντησε κι εκεινος τιποτα στα εριτικα κομεντζ αλλα μπα
Παντως γενικα, το 2010 μπηκε με μαιταλ τροπο. Απο την πισω πορτα.
Μου φτιαξατε το βραδυ, χρονια πολλα![]()
ναι, είμαι γνωστή bitch του Μιτσμανν.
bitchmann.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Γαμώ τα ρεβεγιόν και τα πουστριλίκια!
Κοίτα τι χάνω!
Εδώ δάκρυσα λίγο:
Joey_Allen ?? WoTan ?????Anonymous said...
Εγώ φίλε Mikeius όπως προείπα,έμπαινα στο φόρουμ αυτό καθαρά για μουσικούς λόγους μιας και δεν συγκρίνεται με παιδικότητες στυλ rocking.gr κτλ κτλ
Έχει πολύ ενημερωμένο κόσμο,άτομα πραγματικά αξιόλογα (guardianofivorytower,warlord mk II,eleventh guardian,ruthless,jim dandy mangrum,ra pariah) αλλά πνίγονται στον ωκεανό με τα σκατά.Υπάρχει απλά κόσμος που κοροϊδεύει τα ακούσματα των άλλων,μιλάμε για ένα "μέταλ" φόρουμ όπου οι μεταλλάδες αντιμετωπίζονται με ειρωνικά σχόλια μονίμως και φυσικά οι αντμινς /μοντς λουφάζουν ήσυχα και σπάνε και πλάκα με την καφρίλα μερικών,άτομα με άπειρα κόμπλεξ που κριτικάρουν ειρωνικά ότι απλά δεν βρίσκεται μέσα στα ενδιαφέροντά του,μουσικά ή μη.
Δεν αξίζει καν να ασχολείσαι μαζί τους,είναι η ελίτ(γιατί έται αυτοαποκαλούνται) της ηλιθιότητας.![]()
εγω το ομολογω οτι σπαω λιγο πλακα και ενιοτε λουφαζω...![]()
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
χαχαχ, η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως. είναι απίστευτη η ανάγκη των περισσότερων να ομαδοποιούνται και να εκφράζουν απόψεις για θέματα που δεν κατέχουν.
Rock or Nothing
ti ginetai exasa epeisodia?
respect my authoritah!!
Για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις, κανένα μέλος της Ελίτ δε θεωρεί ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις. Όχι ότι δε θα μπορούσε δηλαδή, αλλά δεν είναι προτεραιότητα μας αυτή τη στιγμή.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
aaaa ok.e entaksei gia akomh mia fora kserna enan monologo egwmanias.mpravo mpravo eisai theos klp klp..kata ta alla h kritikh mas peirazei..e fantasike mikeius???
respect my authoritah!!
Anonymous said...
σπιρτόκουτο=γκέη μαγαζί στα πετράλωνα,που ανήκει σε έναν από τους καλύτερους ρουφιάνους του ER.Από αυτόν θα μάθεις τα προσωπικά όλων.Να πας,να πας!
Καλό αρχιδάκι είναι ο πορν τελικά. Ούτε ένα κουσκούς δε μούχει πει όσες φορές έχω πάει.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Πόσα χιτς είχε το ηάρ σήμερα;
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.