Λόγια αρχαίας σοφίας.Originally Posted by Unas στο IRC
Λόγια αρχαίας σοφίας.Originally Posted by Unas στο IRC
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Το σωστό είναι "να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκράφη σκράφη".
Η σκράφη είναι θάμνος με αγκάθια και αρκετοί το συγχέουν με την αγριοσυκιά, εξού και το παραπάνω.
Η σκάφη δεν ανήκει στη φάση, γαμιέται.
It is known.
ωραίος, μόνο που είναι σκάρφη. fail.
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
χαχαχαχαχαχ ναι.
δεν έχουμε νερό εδώ και κοιμάμαι ακόμη (:
It is known.
μπάτσοι, γουρούνια, δολοφο..
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
εχει κανεις ραπιδσεαρ λινκ για το virtual dj;
this is radio freedom.
αυτό το έδιναν με τα cheerios
Khalkji δες το πιμί σου.
Last edited by Παρακμιακό Εργαλείο; 30-12-2009 at 00:24.
Ρε μλκς, τι σκατα? Τις τελευταιες 60 ωρες, δηλαδη 2,5 μερες απο την Κυριακη το μεσημερι, εχω κοιμηθει ΤΡΙΑΝΤΑ ωρες. Τις μισες δηλαδη. Και μαλιστα οι 20 απο αυτες ηταν σε κατι ξεγυρισμενα 10ωρα που απορω πως δεν κολλησα στο κρεβατι οταν συνηθως με 6-7 ωρες ειμαι υπερετοιμος. Λετε να φταιει το οτι δεν εχω ΤΙΠΟΤΑ να κανω ολη μερα συν το οτι πριν απο αυτο περασα καποιους μηνες να κοιμαμαι κατα μεσο ορο 5 ωρες καθε μερα? Και τωρα νυσταζω παλι αν και ξυπνησα πριν 2 ωρες... wtf
μέσα σε 2 μέρες 6 ώρες ύπνος συνολικά. δεν την παλεύω
Δεν πινω ποτε καφε, εχω πιει 2-3 φορες στη ζωη μου και γενικα ειναι μουφα ο μυθος οτι σε ξυπναει, εχουν γινει και ερευνες για το ποση καφεινη περιεχει και τι επιδραση εχει στον οργανισμο σου, πρακτικα ελαχιστη. Περισσοτερο βοηθαει η ιδεα για να σε πεισει παρα ο ιδιος ο καφες.