Και γιατί τον εκνευρίζει, και γιατί συμβαίνει. Από το άνοιξε-κλείσε υποθέτω, αλλά καιρός να μου λυθεί η απορία.
Και γιατί τον εκνευρίζει, και γιατί συμβαίνει. Από το άνοιξε-κλείσε υποθέτω, αλλά καιρός να μου λυθεί η απορία.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Ο Βερνίκος.
h petroula k h afroula.den mas eftane mia poutana mas feran akoma 2.
respect my authoritah!!
to oti to sex section sthn super Katerina einai kai kala "Sfragismeno"
Τα μικρά παιδιά και οι στριγκλιές τους. Μαζί και οι γονείς τους, που απλά τα παρατάνε να τρέχουν εδώ κι εκεί.
story of my life
Κι εγώ έχω κόλλημα με το τσιγάρο, αλλά δε θεωρώ ότι φταίει το κάπνισμα που 9 στους 8 καπνιστές πετάνε τις γόπες τους στο δρόμο, ο σταρχιδισμός τους φταίει. Κόρνα χρησιμοποιώ σπάνια και μόνο όταν λέει ο νόμος, δηλαδή για την αποφυγή ατυχήματος. Γαμάει ειδικά εδώ στην επαρχία που κορνάρουν όλη την ώρα για να χαιρετηθούν, τεράστια βλαχιά. Για τις λίγες φορές που βάζω δυνατά μουσική, τσεκάρω πάντα καθρέφτες κάθε 5-10 δευτερόλεπτα οπότε δεν παίζει να πάθω αυτό με το ασθενοφόρο. Για αυτούς που παρκάρουν όπου βρουν έχω πάντα στο τσαντάκι αυτοκόλλητα "είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω", να πάρετε κι εσείς, www.streetpanthers.gr αν θυμάμαι καλά.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Εγώ παιδιά ακούω μουσική δυνατά στο αυτοκίνητο, σπίτι δεν παίζει πια με τα παιδιά που περπατάμε στις μύτες μην ξυπνήσουν, οπότε γίνομαι κάγκουρας, ναι. Κάπου πρέπει να τα σπάω και εγώ. Να καλύψω το ασθενοφόρο μου φαίνεται δύσκολο...
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Oi gamimenoi pou xtipane ta koudounia mesimeriatika "gia to tilefono".Sinevi prin 5lepta.H fash einai oti troei automato gioma, kai xanaxtipaei kai mou leei eseis pios eiste??Re gamw to spiti tous kai fml pou de to skeftika sto bam na katevw katw na dw apo pia tellas,ontelecoms,vivodi einai.
Φυσικά ο Βερνίκος είναι ο πρίγκηπας της γελοιότητας, όμως ο Καρμοίρης ανέβηκε πολύ χτές με το κοκκινωπό μούσι του το οποίο ήταν σαν να ξάπλωσε νωχελικά με ιδρωμένη τη μουρίτσα του σε αρχαία κόκκινη φλοκάτη που μαδάει και κόλλησαν τρίχες στο σαγόνι του! Για μένα χτες ανέβηκε level άνετα!
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...