αν το πετυχω πουθενα θα σε ενημερωσω
ον τοπικ:
τελειωσα και αυτο:
με μουσικη υποκρουση αυτα:
να το κανετε κι εσεις. γενικα το μελαγχολικο κομματι ειναι ψιλο-καλτ και η πρηνης θεση ειναι πιο καλογραμμενο.
αν το πετυχω πουθενα θα σε ενημερωσω
ον τοπικ:
τελειωσα και αυτο:
με μουσικη υποκρουση αυτα:
να το κανετε κι εσεις. γενικα το μελαγχολικο κομματι ειναι ψιλο-καλτ και η πρηνης θεση ειναι πιο καλογραμμενο.
this is radio freedom.
αστυνομικο μυθιστορημα, μεταμοντερνιζον και αναρχομαρξιζον με πολυ καλο τροπο, ενδεικτικα:
“Ο Ζωρζ Ζερφώ τρέχει με 145 χιλιόμετρα την ώρα. Μέσα από δύο ηχεία -ένα κάτω από το ταμπλώ, ένα στο πίσω μέρος -ακούγεται σε χαμηλή ένταση η μουσική που παίζει στο κασετόφωνο, τζαζ στο στυλ West Coast: Gerry Mulligan, Bud Shank, Chico Hamilton.
Την αιτία για την οποία ο Ζωρζ ξεχύνεται έτσι στον περιφερειακό, με αμβλυμένα αντανακλαστικά και ακούγοντας αυτή τη μουσική , θα πρέπει να την αναζητήσουμε κατά κύριο λόγο στη θέση του Ζωρζ στο πλέγμα των παραγωγικών σχέσεων. Το γεγονός ότι ο Ζωρζ σκότωσε τουλάχιστον δύο ανθρώπους στη διάρκεια του έτους δεν έχει να κάνει. Αυτό που συμβαίνει τώρα συνέβαινε καμιά φορά και στο παρελθόν”.
this is radio freedom.
Ξεκίνησα για άλλη μία φορά την Πάπισσα Ιωάννα. Ο Ροΐδης γαμεί.
Διαπίστωσα μάλιστα, ότι αν διαβάσω και τούτο, έχω διαβάσει σχεδόν όλη τη βιβλιογραφία του (διαπίστωσα ότι είναι μικρή).
λοκη να διαβασεις αυτο:
![]()
this is radio freedom.
Μόλις τελείωσα το "χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου" και είμαι μουδιασμένος.
Είναι φοβερός αυτός ο άνθρωπος.
Διαβάζω παράλληλα με το δρακουλα το the god delusion του dawkins το οποίο το έπιασα με αρκετές προσδοκίες οι οποίες μέχρι τώρα δεν έχουν επαληθευτεί. Ελπίζω στην πορεία να σοβαρέψει.
Ίδια συνεχίζει. Αλλά γαμάει. Αν δεν έχεις ενθουσιαστεί εξ αρχής, δε νομίζω να ενθουσιαστείς αργότερα.
Spoiler
με ενοχλεί το ύφος του πολύ, είναι σα να γράφει μια θιγμένη αδερφή. επίσης τα επιχειρήματα του αρκετά αδύναμα κατα τη γνώμη μου. Δεν περίμενα τον Dawkins να μου πει οτι το κονσεπτ του θεού δε στέκει λογικά.
Ειλικρινά, τη θιγμένη αδερφή δεν τη διακρίνω καθόλου. Elaborate.
ε να μωρε λέει ξερωγώ
Ο Jung πιστευε οτι υπάρχει θεός. Βέβαια ο ιδιος άνθρωπος πίστευε οτι τα βιβλία του ανατινάζονται μόνα τους στη βιβλιοθήκη
Ο Einstein πίστευε οτι δεν υπάρχει θεός.
κατι τέτοιο, καταλαβαίνεις σε τι φτηνά σχόλια αναφέρομαι;
Ναι αλλά πχ για τον Αϊνστάιν το βγάζεις εκτός περιβάλλοντος. Δεν το λέει χωρίς λόγο, νομίζω ότι έχει βουίξει ο κόσμος (ή τουλάχιστον τότε) για το αν ο Αϊνστάιν ήταν θρησκευόμενος ή όχι. Κι αν θυμάμαι καλά το επιχείρημά του καταλήγει στο ότι "και ούτως ή άλλως δεν παίζει ρόλο ποιος είναι άθεος και ποιος θρησκευόμενος. Απλά μη λέτε μαλακίες για διάφορους."
Ένιγουέη. Καλή διασκέδαση.![]()
εμένα δε με πειραξε αυτό για τον einstein.στο κάτω κάτω ειδικά για τον συγκεκριμένο έχει ολόκληρες σελίδες σχετικά με την πίστη του.
το γελοίο είναι να έχει ως επιχείρημα κατά των "θεούσων" το γεγονός οτι ο τάδε πιστεύει στο θεο αλλα ο τάδε πίστευε και οτι υπάρχουν νεράιδες φερ'ειπείν. είναι λάθος ο συλλογισμός και προβοκατόρικος.
Χελπ μι. Ειχα παει χθες στην Πολιτεια και βρηκα ενα βιβλιο που λεγοταν Βινσεντ και ειχε την φατσα του Βαν Γκογκ για εξωφυλλο. Λογοτεχνικο, καινουριο νομιζω, αναφερεται στην ζωη ενος τυπου οπως ο Βαν Γκογκ αλλα δεν ειναι βιογραφια του. Το ξερει κανεις σας; Ψαχνω το ονομα του συγγραφεα και δεν βρισκω τιποτα.
with change we'll explode and live
Walther, Ingo F. ;
αν λες αυτό: http://www.papasotiriou.gr/product.g...=253936&deid=0
"I'm a brat. Get over it."
Kelly Osborne