Γάμησε.
Spoiler
Εγώ συμφων'ω, πάντως (not that anyone cares)
(\ /)
( . .)
c(")(")
Playing with the hand I was dealt - Playing to win.
If I blow your mind, do you promise not to think in my mouth?
τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Επιμένω πως αυτή η σεζόν δεν έχει προσφέρει ως τώρα κάτι πραγματικά αστείο(συγκριτικά με τις άλλες ή πόσο μάλλον με το απίστευτο IT crowd).
Δηλαδή φτάσαν σε χαζοχαρούμενα στοπ φρέιμς με άι οφ δι τάιγκερ να είναι το καλύτερο μέρος του επεισοδίου, όταν τέτοια αντίστοιχα έχουμε δει 234242 φορές στο παρελθόν.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Συμφωνώ ότι η τρίτη μέχρι τώρα είναι απογοήτευση, αλλά το τελευταίο μου άρεσε αρκετά -
Spoiler
Spoiler
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Έχουν πέσει πολύ χαμηλά τα στάνταρ σας ε;
Εμένα πάντα εκεί χαμηλά ήταν. Παρατήστε ότι δεν σας αρέσει πια, και σταματήστε να γκρινιάζετε σαν κακογαμημένες αδερφές, αρκετά.
Οφφ τόπικ.
![]()
Last edited by funishment; 13-10-2009 at 20:13.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Ε κριτική λέγεται. Δεν βλέπω κανά worship thread στο title ή κάτι τέτοιο που να λέει όσοι έχουν να πουν κακή κουβέντα ας σωπάσουν. Πως λέμε πχ πως οι Maiden έχουν να βγάλουν καλό album από το x factor, ένα τέτοιο πράγμα, το big bang theory έχει να βγάλει καλό επεισόδιο από τη 2η σεζόν. Και όπως ακούμε και τα πιο καινούρια των Maiden, έτσι συνεχίζουμε να βλέπουμε και τα νέα επεισόδια της σειράς.
Και φυσικά ελπίζουμε σε επάνοδο της σειράς σε παλιά καλά επίπεδα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί να συνεχίσεις να βλέπεις κάτι που έχει πάψει να σου αρέσει καιρό τώρα. Βαρέθηκα τον Ντέξτερ στα μέσα της τρίτης, τον παράτησα και άρχισα κάτι καλύτερο. Φυσικά και θα κάνεις το ντισσ σου, αλλά κούραση αυτά τα "το βλέπουμε με την ελπίδα να ανακάμψει". Δεν πρόκειται για σειρά με φοβερή πλοκή, αν παιχτεί συγκλονιστικό επεισόδιο, εδώ είμαστε για να ενημερώσουμε.
Και μη γαμήσω, στο δεύτερο επ αυτής της σήζον ήμουν κάτω καθ' όλη τη διάρκεια.
Φάνισμεντ μαλακία έκανες. Για το Ντέξτερ δηλαδή.
Ναι μου το είπαν κι άλλοι. Όταν ξεμείνω θα την τελειώσω από περιέργεια και μόνο, για να δω τι παίζει με την τέταρτη.
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
Εγώ, πάντως, φέτος γουστάρω ανελέητα τον Sheldon (και, όχι, όχι έτσι, αν και είπαμε τις προάλλες με μια φίλη ότι είμαστε geeksexual, γουστάρουμε geeks, απλά αυτός είναι περισσότερο... nerd), κι ας έχω ξενερώσει λίγο με το Leonard and Penny thing (μάρεσε το tension πριν).
(\ /)
( . .)
c(")(")
Playing with the hand I was dealt - Playing to win.
If I blow your mind, do you promise not to think in my mouth?