Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 111

Thread: mp3 player

R+L=J funishment's Avatar

Quote Originally Posted by antimusic View Post
    ααααααααα, όταν λες "δεν είναι καλά ακουστικά" εννοεις αυτά των 5 euro?
    Όχι, αλλά όταν λέω καλά δεν εννοώ αυτά των 35.

Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;

ρινς antimusic's Avatar

αμ πόσα θες να κάνουν;
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

cabrón Xtikio's Avatar

e vasika egw eimai uperikonopoihmenos.

35 gia akoustika gia mp3 pistevw einai kala lefta. na exeis kalh apokrish kai genika na efkaristiesai ton hxo

χάλια Swollen's Avatar

akg στο πλαίσιο? αυτά είναι
    είναι σαν να ρωτάς γιατί οι φεράρι είναι πανάκριβες
    γιατί είναι φεράρι..

το χτικιό θα μπορεί να μιξάρει άνετα μια ηχογράφηση μ'αυτές τις ψείρες ας πούμε :γουίνκγουίνκ:
    I must have some booze. I demand to have some booze

R+L=J funishment's Avatar

αμ πόσα θες να κάνουν;
    Θέλω να κάνουν 15. Μάκσιμουμ. Δεν ξέρω αν ακριβότερο σημαίνει και καλύτερο, υποθέτω πως ναι, αλλά εγώ είμαι γαμώ με τα σόνυ που έχω τώρα, και έκαναν 10. Αν όμως δεν σας χαλάνε πάνω στον χρόνο, να το ξανασκεφτώ.

Ξέρωγω, 35 ευρώ για ψείρες, παίρνεις κανονικά μεγάλα και κάνεις τον φριστάηλερ. Για τον μπούτσο πχοιότητα, αλλά θα κάνεις το κομμάτι σου τουλάχιστον, τις ψείρες ποιος τις βλέπει.

Ψ: τα in ear που δοκίμασα, δεν ήταν του 10ευρου προφανώς.

Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;

mentalist

θα σου πρότεινα
    http://multirama.gr/products/product...6&catid=061300
    http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/P...Player-4GB.htm
    http://www.multirama.gr/products/pro...1&catid=061300
    έχουν διάφορες τεχνολόγιες ήχου (clear audio,full sound,bass boost etc), μνήμη στα 4gb (που είναι αρκετά για μουσική) και οι συγκεκριμένες εταιρίες είναι αξιόπιστες,πιστεύω.

Κ από ένα true geek:
    Cowon i7 με 100$ στην amazon. 60(!) ώρες αυτονομία. Τέλος. Γιατί ποιο το νόημα να έχες έναν εμπιθρί που η μπαταρία κρατάει λιγότερο από τη μουσική;
    Τώρα για ακουστικα, τα άλλα που είπαν τα παιδιά είναι καλά. Για τσι ματσωμένους μερακλήδες όμως, Bang & Olufsen Εντάξει, το να ζητάνε $200 για ακουστικά είναι εξωφρενικό. Αλλά είναι οι καλύτεροι!

He wore a tall, pointed blue hat, a long grey cloak and a red scarf.

Geeks fight back!

ρινς antimusic's Avatar

και να βεβαιωθείς οτι μπορείς απλά να το συνδέσεις με usb στο πισί και να χώσεις μπ3 μέσα, γιατί μου λέγαν κάτι ιστορίες τρόμου πρόσφατα για μετατροπές και ειδικά προγράμματα και έφριξα.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

και να βεβαιωθείς οτι μπορείς απλά να το συνδέσεις με usb στο πισί και να χώσεις μπ3 μέσα, γιατί μου λέγαν κάτι ιστορίες τρόμου πρόσφατα για μετατροπές και ειδικά προγράμματα και έφριξα.
    Σωστός, ή τουλάχιστον βεβαιώσου ότι έχει ανοιχτό πρωτόκολλο επικοινωνίας (όπως τα Zen h to Cowon)
    Λυπόμαστε οικτρά τον ψωνισμένο mac user που έδωσε ένα σκασμό λεφτά και δεν μπορεί να κάνει export τη βιβλιοθήκη απο το ipod στον υπολογιστή του! (Και πέρνει πούλο αν δε γουστάρει το itunes γιατί απλά είναι gtp)

Geeks fight back!

mentalist

Quote Originally Posted by pm_rat_poison View Post
    Σωστός, ή τουλάχιστον βεβαιώσου ότι έχει ανοιχτό πρωτόκολλο επικοινωνίας (όπως τα Zen h to Cowon)
    Λυπόμαστε οικτρά τον ψωνισμένο mac user που έδωσε ένα σκασμό λεφτά και δεν μπορεί να κάνει export τη βιβλιοθήκη απο το ipod στον υπολογιστή του! (Και πέρνει πούλο αν δε γουστάρει το itunes γιατί απλά είναι gtp)
    άσε ρε που θα μας πεις και ψωνισμένους
    ΠΟΙΟΝ ΕΜΕΝΑ ΡΕ; ΕΜΕΝΑ;ΠΟΥ 'ΧΩ ΜΑΚ;

A rock, an island Drumsick's Avatar

Καταρχήν ΠΩΣ ΖΟΥΣΕΣ ΩΣ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ MP3?
    Αδιανόητο.

Δευτερον

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    και ΠΑΝΤΑ.
    Στηρίζουμε sennheiser για ακουστικά.

Κατα τ'άλλα μην ξοδευτείς γενικά γιατί χαλάνε πολύ γρηγορα οι μαλακίες, δε μπα να πάρεις και το πιο κούλ και τρέντυ και πανάκριβο.
    Πριν κάνα δεκαήμερο πήρα αυτό http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/P...-TS4GMP850.htm και παρόλο που αρχικά μου την έσπασε το μενού, μέχρι να βρώ τι παίζει με φακέλους κτλ, ο ήχος του αποδείχτηκε άψογος. Μόνο παράπονο η ένταση που στο φούλ δεν πιάνει αυτό που έπιανε το προηγούμενο (καλύτερα για τ'αυτία μου βεβαια..). Α και το ότι είμαι χαζή και δεν πρόσεξα πως το 8άρι (που'ναι και μαύρο!) έχει μόλις 3ευ παραπάνω.....

A rock, an island Drumsick's Avatar

Α ναι, κι αυτό. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΤΗ SONY.

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

Quote Originally Posted by pm_rat_poison View Post
    δηλωνω ενοχος "ψωνισμενος", αλλα, και μπορω να κανω export τη βιβλιοθηκη μου απο το ipod στον υπολογιστη και το itunes γαμαει το εδαφος που κατεκτησε ο μεγας αλεξανδρος, σε ταχυτητα φωτος, χωρις να καταλαβει καν τι σκατα περασε απο πανω του.
    υπομονή

Το να χρειάζεσαι cracks / hacks ή 3rd party προγράμματα για να δουλέψεις το mp3player σου το βάζω στα αρνητικά. Έχω άδικο;
    Στα αρνητικά βάζω το να χρειάζεσαι πιστωτική κάρτα για να κατεβάσεις αυτόματα album-art για τη βιβλιοθήκη σου. Και βέβαια το αγαπημένο μου αρνητικό, είναι το "πού σκατά ειναι το now playing" tab; Επίσης, δε χρειάζομαι το Quicktime, ούτε το Apple Software Updater, ούτε το Safari που μου εμφανίζεται τσεκαρισμένο να το κατεβάσω αυτόματα, ούτε το iPhone configuration tool (ειδικά όταν ευτυχώς δεν έχω iPhone). Το τελευταίο πρόγραμμα που προσπάθησε να κάνει το δικό του βασίλειο στο PC μου ήταν το Realplayer, και τώρα το θυμάμαι μόνο εγώ!

Δες τι τώρα χρησιμοποιούνε τα μεγάλα παιδιά για να ακούνε μουσική:
    amarok 2.2 sunjammer

Έντιτ
    "Dynamic Playlists have the new possibility to use Biases based on Last.fm and Echo Nest. Don't know what to listen to? Let Amarok decide with the help of Last.fm and Echonest. "
    Αυτό το κάνει το δικό σου;
    Last edited by pm_rat_poison; 06-10-2009 at 11:44.

Geeks fight back!

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Πέρα από Mac users, τι αυτισμός είναι αυτός με τα ipod, τα οποία συγχρονίζονται μόνο με μία βιβλιοθήκη και αν τα συνδέσεις σε άλλο PC όπου έχει κι εκεί itunes σβήνονται όλα τα περιεχόμενα του ipod ως συνέπεια του συγχρονισμού με τη νέα βιβλιοθηκη; Τράβαγα τα μαλλιά μου όταν το είδα αυτό (με μια μικρή-μικρή επιφυλαξούλα ότι είχα κάνει μαλακία, αλλά δε νομίζω).

Γι'αυτό, Creative foreva. Συμπληρώνω 3 χρόνια με το Zen Vision:M και είναι αθάνατο το άτιμο.