τώρα μιλάμε
ωραιες φωτο. στην πραγματικοτητα δεν ειναι τοσο καυλα. αλλα οκ. οτι θετε.
1) e4, c5
2) Νf3
Ισχύει.
Ενώ η Ράπτη είναι και φαίνεται.
Μιας και παίζει άτυπη κόντρα, από τα όσα διαβάζω.
Resistance is useless
Δεν ασχολούμαι με βλάκες που βάζουν αγελάδες, ράφτρες και μοδίστρες δίπλα σε ζωντανά αγάλματα που η Θεία φύση τους χάρισε απλόχερα όλη της την χάρη.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Τις εχω δει απο κοντα και τις δυο προαναφερθεισες.
Λοιπον, αν και στα προτυπα κλασικης ομορφιας η Ραπτη ειναι ελαφρως καλυτερη,
το Καιλακι-sic-ειναι γοητευτικοτερο.
Επισης η Ραπτη ειναι φωτογενεστατη, και η πραγματικοτητα, αν και η γυναικα μια χαρα γυναικα ειναι, λιγακι απογοητευει.
Εκεινη που τις παταει ολες κατω, και ειναι και πολυ μεγαλυτερη, ειναι η Αντζελα. Ναι, η Γκερεκου. Να μα την μπαναγια, οταν την γνωρισα εγινα λεζβια.
Με διαφορα η καλυτερη.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Ρε χάβοκ, καλή-χρυσή είσαι, θα σε συμπαθούμε και χωρίς να λες σε κάθε ποστ για λεσβιακά, αλήθεια.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Δε μπορουμε ουτε τον θαυμασμο μας να εκφρασΟμε πλεον. Αυτοι ειστε![]()
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Γκερεκου με κοντο μαλλι κιολας (απο τις ελαχιστες που παει) φορ δε γουιν
Kαλα μας σωσανε κι αυτες. Τωρα αμα πω ας μου παρουν καμια πιπα θα βγει ο dragon και θα μου την πει παλι,lol.