Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 138

Thread: Peaceville and Darkthrone

Default Re: Peaceville and Darkthrone

ναι, αυτό το έχουμε καταλάβει πλέον, εγώ ρωτάω την γνώμη σας για το "γιατί".

(:Μπίρες
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

grafeiokraths

Mpa.

To giati egine? Epeidi ean anekathen itan ligo st arxidia tous, einai i fusiki poreia you know, kses rock n black fasi, what the fuck giati na mh to kanoume sto kato kato. Epivevainonei kai ta legomena sou peri mi-sell-out

Episis, mi s po oti an paixtei kana Foad no2, th arxiso na pisteuo oti pleon to pairnoun sta pio sovara epeidi to no1 tsimpise entuposeis
    there is no stronger drug than reality

Quote Originally Posted by phthoggon
    Βασικά για να πούμε και τίποτα ενδιαφέρον, πως εξηγείτε εσείς ότι είναι δυνατόν να έχουμε ένα A Blaze in the Northern Sky, ένα Under A Funeral Moon, και ένα FOAD και Teh Cult is Alive από την ίδια μπάντα? Οι καιροί αλλάζουν, οι άνθρωποι ωριμάζουν και τα λοιπά? Τέσπα, αυτό που θέλω να πω για να μη μακρυγορούμε κιόλας, είναι ότι δε με χαλάνε οι τελευταίοι δίσκοι των Darkthrone επειδή δε μου αρέσει το beer thrash, αλλά όταν ακούω πάλι τους παλιούς δίσκους μετά από αυτούς είναι σα να μου λένε στα κρυφά και υποσυνείδητα οι Darkthrone από πάνω "χαχαχαχ τι μαλάκας που είσαι που τα παίρνεις αυτά στα σοβαρά, μικροί ήμασταν, μαλακιζόμασταν, δε σημαίνουν τίποτα!
    Η ύπαρξη των Ablaze, Under a Funeral Moon είναι ο λόγος που οι Darkthrone στη συνέχεια θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν ό,τι τους ερχόταν στο κεφάλι, χωρίς συνέπειες. Κυκλοφόρησαν το Transilvanian Hunger, το Panzerfaust, το Total Death, Goatlord, το Ravishing Grimness και το Plaguewielder. Αυτοί είναι εφτά (7) αφοσιωμένοι black metal δίσκοι με ωκεανούς εξέλιξης από τον ένανε μέχρι τον άλλονα. Μετά έβγαλαν το "Hate Them" και μας είπαν πως μισούν τους παλιούς τους δίσκους, οπότε περιμέναμε το Sardonic Wrath για να δούμε τη συνέχεια, η οποία έκρυβε ένα δίσκαρο μεγατόνων, που έδειχνε ξεκάθαρα πως από εδώ και πέρα οι Darkthrone αλλάζουν. Οι περισσότεροι από δω έχουν εφτά αυθεντικά black metal cd στο σπίτι σας. Οι Darkthrone το έφτιαξαν, και τώρα το ξεπερνάνε σιγά σιγά το πράγμα, γιατί εκ κατασκευαστικής ουσίας, δεν θέλανε να φέρουν (μόνο) τη σφραγίδα της μπάντας που έκανε το Ablaze. Βγάζουν το Cult is Alive, τον -το λέω και το πιστεύω- ίσως πιο αδύναμο δίσκο τους, ο οποίος φυσικά κόβει τη γη στη μέση. Μετά από ένα χρόνο βγαίνει το "FOAD". Γιατί τόση συχνή δισκογραφία ρε παιδιά; Και οι Mayhem άλλαξαν, αλλά δεν τα πρήζουν κάθε χρόνο. Ε άμα έχει μέσα τέτοια κομμάτια, γιατί όχι; Κάθε μήνα να έβγαζαν ένα foad, θα το παιρνα. Είμαι βέβαιος πως το νέο θα είναι επίσης αναλόγου επιπέδου. Και έρχομαι τώρα ακριβώς σε εσένα φθόγκε, και σου λέω την άποψή μου. Το τι σημαίνουν οι παλιοί δίσκοι των Darkthrone για αυτούς τώρα, τι σημασία έχει; Ο Fenriz μπορεί να α)το παίζει υπεράνω σε όσους τον αντιγράφουν, β)να ξεμωράθηκε, γ)οτιδήποτε. Αν έβγαινε και έλεγε σε συνεντεύξεις για τη "μαύρη φαιά ουσία και το σκοτεινό σκοτάδι που πρώτοι οι Darkthrone γνώρισαν στον κόσμο σαν άλλοι Προμηθείς", θα έβλεπα έναν άνθρωπα να βλογάει τα γένια του και να παίρνει ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ τον εαυτό του. Φοβάμαι αυτούς που παίρνουν πολύ στα σοβαρά τους εαυτούς τους. Τους τρέμω, δεν μπορώ να βρίσκομαι στον ίδιο χώρο μαζί τους, είναι κακό αυτό. Ο ίδιος τα έχει καταλάβει πως στα αλήθεια "nothing to prove", και το περνάει στον χαβαλέ το πράγμα. Τι να κάνουμε, έτσι του βγαίνει. Ποιός από εμάς άλλωστε θα είχε βγάλει δεκατέσσερις δίσκους; Τέτοιους; Δίνω το ακαταλόγιστο στη μουσική στροφή των Darkthrone, αν και με μερικά άλλα έχω στραβώσει και γω. Το "Dark Thrones and Black Flags" θα λιώσει ό,τι έχει απομείνει όμως, να το ξέρετε.

Και έρχονται μετά άνθρωποι και λένε "οι Darkthrone δεν έπαιρναν ποτέ τους εαυτούς τους στα σοβαρά". Αν αυτό ξεστομίζεται από ανθρώπους που παίρνουν τους δικούς τους εαυτούς στα σοβαρά, απορώ με τα κρυμμένα επίπεδα αυτοκριτικής της ανθρωπότητας. Από την άλλη, βαριέμαι να συζητήσω τα περί σοβαρότητας, το έχω κάνει με τον σύμπο και αυτό μου αρκεί.

sober Ragozin irreligious's Avatar

οε,αν εννοείς το δικό μου ποστ εννοώ ότι πλεον την έχουνε δει πιο ροκενρολ τη φάση και όχι γκριμ και ιβιλ.
    i need feminime venoms in order to function with the system.

grafeiokraths

De nomizo na leme kati diaforetiko. Profanos de me pianeis

Eksigise mou kata pio tropo to vlepan sovara tote, na mou fugei i aporia dld. Epeidi to parapano (euxarista anagnosimo) katevato de to katafernei

Profanos kai de milao gia mousiko ufos, alla gia ti stasi pou exoun ws ''mousikoi'', idiws metaksu tous. Ola apo kei ksekinane vsk, einai enas logos pou episis fovamai tous anthropous pou pairnoun upervolika sovara tous eautous tous

I think you can catch my drift
    there is no stronger drug than reality

Senior Member Jim Dandy Mangrum's Avatar

skotwnei to darkthrone
    ksafanisthkan kai ta punk stoixeia
    milame gia katastrofiko arxegono ka8aro heavy metal
    bravo, de to perimena toso kalo
    Anguished eyes of the city of suffering
    Seeking guidance, believing in love
    Some fools who want something for nothing
    Wear the badge of the cowards above...

Total Deaf λέει. Δεν ξέρω τι να πω, ελπίζω σε fake.

edit, με επιφυλάξεις, το νου σας παιδιά.

Last edited by carheart; 16-09-2009 at 14:14.

Giagias me Jazzmaster Marillion's Avatar

αν είναι να γαμεί σαν το προήγουμενο καλή φάση (omg γράφω και επισήμως σε νταρκθροουντ θρεντ).

ο φένριζ έχει ξεφύγει τελευταία, όλο κάτι γιαπωνέζικα d-beat συνδυασμένα με ατσάλια ακούει (ρούθλεςς μην ποστάρεις πληζζζ). πάντως αν κρίνω από το εξώφυλλο μία από τα ίδια θα έχουμε. thumbs up

edit : κάτι για νέο τρακ λέει εδώ

http://www.antihumanism.com/2009/09/...usive-preview/
    Last edited by Marillion; 16-09-2009 at 14:15.

INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO

http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
    ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

Το εξώφυλλο δε μ' αρέσει καθόλου.
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

Anti-Hero Reject's Avatar

δεν υπακουει στις αγνες μεταλ καταστασεις ε?
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Κάποτε, αρχοντάλεξ, οι εκδόσεις Στρατίκη έβγαζαν κάτι ιστορίες με νάνους και κάτι γίγαντες με ψηλά καπέλα, αυτή τη σειρά μου θυμίζει το εξώφυλλο.

Anti-Hero Reject's Avatar

χαχαχα!ωραιος o marious lakatous!
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Quote Originally Posted by Ra Pariah View Post

sober Ragozin irreligious's Avatar

i need feminime venoms in order to function with the system.